Två Bombayterrorister gripna i Italien

Anses medskyldiga till terrordåden i Bombay i Indien i november 2008, som dödade 166 människor.


ITALIEN. I staden Brescia i norra Italien har polisen gripit två pakistanier, misstänkta för att ha skickat över cirka 2000 kronor för att betala för en telefontjänst över internet som användes av personer i direkt kontakt med terroristerna i Bombay. Överföringen skedde under falskt namn.

Det var den 26 november 2008 som tio personer deltog i terrorattentaten i Bombay. Två lyxhotell och ett judiskt center attackerades. Indien har lagt skulden på den pakistanska extremistgruppen Lashkar-e-Taiba.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump startar strömningstjänst

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

USA:s rymdstyrelse Nasa har fått en ovanlig uppmaning. Hjälp oss att hitta sjöodjuret Nessie, vädjar Loch Ness-centret i skotska Drumnadrochit.

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Vilka egenskaper tänker du på när du hör en person prata svenska med finsk brytning? Ambitiös, förtroendeingivande och vänlig, svarar många svenskar i en studie.

Polisen rapporterar om brand, Hammarö

"Det brinner i en villa i Hammarö", skriver polisen på sin hemsida.