Sexdömda slapp fängelse i Dubai

Paret följde sina lustar på en allmän strand i Dubai.


DUBAI. Michelle Palmer och Vincent Acors kunde inte tygla sig. Det var högsommar och paret gick tillsammans nere på stranden i månskenet. De följde sina känslor. Lade sig ner, och inledde något romantiskt.

Men attans. Några poliser kom gående och såg vad som var på gång att utspela sig. Vincent och Michelle arresterades och åtalades för olovlig relation (Dubai är ett muslimskt land), oanständighet inför allmänheten och berusade på statlig egendom. De blev fria mot borgen och dömdes senare till mellan tre till fem års fängelse.

Men nu har domen blivit upphävd. Enligt parets advokat beror det på att åklagarna aldrig kunde bevisa att paret haft samlag på stranden, skriver CNN.

Video: Paret döms till fängelse av en domstol i Dubai

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre vinst men Postnord tappar volymer

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

Så många svenskar saknar en nära vän

Omkring 700 000 personer i Sverige har ingen att prata med om personliga saker. Och det är fler män än kvinnor som uppger att de inte har en nära vän.

“Nu har jag hittat mitt gäng”

När Marie Baier flyttade tillbaka till Göteborg efter 20 år för att börja drömjobbet hade hon inga vänner. Det visade sig vara tufft att hitta nya men genom envishet och en aktivitetssajt har hon fått flera nära vänner.

Polisen i Lindesberg rapporterar om rattfylleri

"Misstänkt påverkad lastbilschaufför stoppad på Rv 50, norr om Lindesberg", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om brand, Stockholm

"Polis och räddningstjänst kallas till Linnègatan på Östermalm med anledning av brand i en lastbil.", skriver polisen på sin hemsida.