Palin: De jobbar häcken av sig

Sarah Palin biter ifrån. Bristol och Levi är minsann inga latmaskar.


Den forna vicepresidentskandidaten Sarah Palin är upprörd. Och har bitit ifrån. Palin ogillar nämligen hur hennes 18-åriga dotter Bristol framställs i media efter att ha fött sin son. Flera medier skildrar dottern och pojkvännen som skolavhoppare och ungdomar utan någon framtid.

Så Palin tog saken i egna händer och lämnade ett röstmeddelande hos People Magazine. Hon menar att ungdomarna arbetar hårt för att slutföra sina studier, och att de inte alls är några latmaskar.

"Ni måste veta att både Levi och Bristol jobbar häcken av sig med att vara föräldrar och att slutföra sina studier, samtidigt som de jobbar. De är verkligen inga avhoppare", sade Palin i meddelandet, enligt Celebitchy.

Palin poängterade att hon ville att det skulle stå klart att barnen arbetade hårt för att klara skolan. Andra påståenden tror hon skulle skada dem och försämra deras chanser till arbete i framtiden.

Dock nämnde hon inget om att dotterns pojkväns mor nyligen arresterats för narkotikabrott, vilket om något borde väcka viss oro hos en moralkonservativ kvinna av Sarah Palins sort.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!