"Pappa tryckte in hela kniven i mitt huvud"

En sjuksköterska svimmade när 38-åringen steg in på akuten med en kniv intryckt i skallen.


KINA. Den sylvassa kniven sjönk in i 38-åriga Wen Wens huvud, ovanför högra örat och ut genom munnen. För en sjuksköterska blev det för mycket – hon svimmade av. Men Wen Wen var vid fullt medvetande när han stapplade in på akuten. Mirakulöst nog missade bladet flera viktiga artärer och nerver. När han kom fram till receptionen kunde han utan svårigheter svara på frågor om vad som hänt.

–Jag höll på att städa rent huset när min pappa plötsligt dök upp med en kniv i handen. Jag frågade vad han höll på med och han svarade med att trycka in hela kniven i mitt huvud. Jag har ingen aning varför min pappa gjorde detta mot mig, berättar Wen Wen enligt Sky News.

– Min pappa är en gammal man, men han är inte tokig. Nu är jag orolig för att han är så pass skrämd att han inte vill komma tillbaka till familjen.

–Han är otroligt lyckligt lottad. Några centimeter till höger eller vänster och han hade varit död, uppger en läkare enligt Sky News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA-straff tog direkt – bosättares kort spärrat

Polisen i Smedjebacken rapporterar om djur

"En häst springer lös på riksväg 66", skriver polisen på sin hemsida.

Stubb: Nato ny fas i vårt förhållande

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) tackar Finlands nyblivne president Alexander Stubb för att ha övertygat honom att Finland skulle ta steget in i Nato. Alexander hjälpte mig att läsa Finland rätt och därmed navigera Sverige rätt. Det är jag mycket tacksam för.

Polisen i Värnamo rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Personbil i singelolycka på E4.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Malmö rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Davidshallsgatan", skriver polisen på sin hemsida.

Rapport om drönarattack mot USA-bas i Irak

1 timme sedan
Flygbasen Ain al-Asad i västra Irak attackerades med drönare under natten till tisdagen, meddelar en källa i det amerikanska försvaret till AP och AFP.