Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modell avled efter amputation

Nyheter | 24/01/2009 15:04

Trots att fötter och händer amputerades bort, så lyckades hon inte överleva.

Den brasilianska modellen Mariana Bridi Da Costa, har avlidit. Hon blev bara 20 år gammal. Det var efter en allvarlig, men relativt okänd sjukdom som modellen tvingades amputera bort sina händer och fötter. Trots ingreppet lyckades hon inte överleva.

"Olyckligtvis kunde inte Mari kämpa längre. Hon gick bort vid tretiden i dag.", meddelade en av de ansvariga för Miss World Brazil, Henrigue Fontes, till CNN.

För mindre än en månad sedan arbetade hon som framgångsrik modell och planerade att delta i Miss World-tävlingen. Enligt hennes fästman var hon på god väg att slå igenom internationellt innan sjukdomen slog till. Fästmannen menar att hon var en glad ung kvinna som inte ville annat än att leva.

– Hon sa till mig att hon bad för att få leva, och att hon fortfarande hade mycket att uträtta på jorden, berättar fästmannen Thiago Simoes, enligt CNN.

Se bildspel med modellen nedan.

Skrivet av: