Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Löfte om äktenskap var aprilskämt

Nyheter | 26/01/2009 09:04

Kvinnan vill att mannen ska betala henne 415 miljoner.

QUEBEC, Kanada. Tio år. Så länge bodde och levde ett kanadensiskt par ihop. De fick också tre barn tillsammans. Hela tiden lovade mannen, som var stormrik, att gifta sig med den 35-åriga kvinnan. Tillslut satte han sig på knät och ställde frågan.

Enligt kvinnan ska de ha satt ut ett datum till när det hela skulle ske. Men någonstans på vägen gick det fel, och de valde att bryta upp. Som sagt, detta var kvinnans historia.

För mannen säger att han aldrig trott på äktenskap. Och det där med att fråga tjejen om att gifta sig, det var bara ett aprilskämt, hävdar han.

Kvinnan vill nu ha ett månatligt bidrag på 460 000 kronor och ett engångsbelopp på nära 415 miljoner kronor. Mannen säger att han redan köpt exet ett hus i Montreal för över 16 miljoner, skriver CTV.

Eftersom Quebec inte har någon typ av sambolag får vissa partners, och i detta fall kvinnan, inte ett jota efter separationen. Fallet ifrågasätter Kanadas grundlag och tros få en stor påverkan på landets civilrättslag.

Skrivet av: