Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Självmord ledde till mördad modell

- 11/03/2009, 07:55 -

Mannen begick självmord inför sina föräldrar.

TENNESSEE. När polisen anlände till 21-åriga Austin Agees bostad, där han levde med sina föräldrar, hörde de skott från insidan av huset. När de stormade in fann de att Agee hade skjutit sig inför sina föräldrar.

Polisen hade kommit till bostaden för att ställa några frågor till Agee rörande en försvunnen kvinna - 29-åriga modellen Lisa Renee Davis. Agee var vid tiden för självmordet inte misstänkt för inblandning i försvinnandet. Men ett självmordsbrev som polisen fann fick dem på andra tanker. Brevet ledde dem till Davis sargade kropp.

Det var efter att Davis inte dykt upp till sitt arbete på en Harley Davidson-butik i lördags som polisen åkte hem till hennes bostad och fann en pöl av blod. Under utredningen som följde hördes Davis bekantskapskrets och det var i samband med det som polisen besökte Austin Agees, uppger Fox News.

Vad som ligger bakom tragedin eller hur Davis bragdes om livet är ännu inte känt.

Skrivet av: