Kokainchock mot Joe Biden

Video med vicepresidentdottern Ashley snortandes kokain har läckt ut.


USA:s vicepresident Joe Biden är den som normalt brukar utklassa sin dotter Ashley, 27, i skandalskapande. Hans förmåga att leverera grodor är väl omvittnad. Men nu är dottern i blåsväder. En bekant till dottern Ashley försöker tjäna pengar på en video, där Ashley, enligt uppgift, syns snorta kokain på en fest i mars i Delaware.

– Vid ett tillfälle klagar hon rätt mycket över att linan med kokain inte är tillräckligt stor. Och hon pratar om sin pappa, säger en advokat till New York Post.

90 sekunder av videons 43 minuter har visats av Thomas Dunlap, säljarens advokat, och en annan advokat för New York Post. De menar att videon kom till på lagligt sätt, och att Ashley var medveten om att hon blev filmad. Tidningen vägrade dock att betala för videon.

I videosekvensen syns en kvinna i 20-årsåldern med ljus hy och långt brunt hår som tar ett rött sugrör ur sin mun, böjer sig över ett skrivbord, stoppar in sugröret i ena näsborren och snortar linor med vitt pulver. Därefter ställer hon sig upp och börjar prata med vännerna i rummet.

Kvinnan liknar i mångt och mycket Ashley Biden, en socialarbetare på en välfärdsorganisation i Delaware. Och hon var väldigt aktiv i det senaste presidentvalet, där hon inte oväntat kampanjade för sin pappa.

Filmaren hoppades till en början att sälja videon vidare för två miljoner dollar, innan han sänkte priset till 400 000 dollar, motsvarande 3 312 000 kronor. Han ska, enligt advokaterna, tidigare ha varit på flera liknande fester med droger och Ashley Biden.

Biden har under sin politikertid profilerat sig hårt i drogfrågan, där han vill se tuffare lagstiftning för att minska tillgängligheten.

Se Joe Biden gå till attack mot knarksamhället nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!