Vaknade – av ormbett

Flickan låg och sov i sin säng när hon plötsligt vaknade. En orm låg i hennes säng.


AUSTRALIEN. Ashlee Findlay, 16, vaknade upp av en väldigt otrevlig överraskning. En orm låg i hennes säng. Den hade dessutom bitit henne i armen.

– Jag trodde att det var en stor spindel eller någonting. Men några sekunder senare kände jag något runt min hals. Jag tände lampan och såg den här enorma ormen på min kudde, säger en chockad Ashlee enligt News.

– Jag började skrika och väckte alla i huset. Men de trodde inte på mig och sa att jag skulle gå och lägga mig igen, tillägger hon.

Som tur var förstod Ashlees svåger Shane allvaret och agerade snabbt. Han letade reda på den långa reptilen och drämde dess huvud i dörrkarmen. Flickan fördes sedan snabbt till sjukhus där hon plåstrades om. Ormen var inte giftig, men lyckades ändå bita henne rejält i armen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Med orm på menyn
Senaste nytt

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

Rysslands biträdande försvarsminister gripen

Rysslands biträdande försvarsminister Timur Ivanov har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.