Homokuppen i USA

Mitt under livesändning började männen grovhångla. Se själva.


CNN:s ekonominyheter fick onekligen lite extrakrydda i veckan. En gayigare sådan. Mitt under en livesändning om bankkatastrofen i USA började två män grovhångla med varandra. Klä av sig och suga på varandras bröstvårtor. Av okänd anledning ville de visa sina sexuella preferenser på nationell TV. Något som reportern inte la märke till utan homokuppen sändes live över hela USA.

Se ett lite gayigare CNN:

Skrivet av:

Senaste nytt

AI skriver hemtentor – fler studenter fuskar

Så mycket dyrare blir frimärket

Postnord höjer priset på frimärken. Från 1 januari kostar portot 18 kronor för ett brev på 50 gram. För brev som väger 100 gram blir priset 36 kronor.

Allt lägre inflation i eurozonen

Inflationen i euroländerna är nere på 2,4 procent på årsbasis i november, enligt preliminär samlad statistik från Eurostat. Nästan samtliga euroländer visar dessutom upp en negativ inflation på månadsbasis, jämfört med oktober.

Marknaden säker: ECB sänker i april

Sannolikheten för att Europeiska centralbanken (ECB) efter aprilmötet 2024 har sänkt sina styrräntor med 25 punkter (0,25 procentenheter) är nu i princip 100 procent, om man tittar på prissättningen på räntemarknaden.

Förskolor i utsatta områden behöver utvecklas

En bra förskola är viktig för att motverka utanförskap och segregation, enligt Skolinspektionen. Men en ny rapport från myndigheten visar att 17 av 30 granskade förskolor i socioekonomiskt utsatta områden behöver utveckla kvaliteten.

Dom: Tyskland måste genast minska utsläpp

1 timme sedan
Tyska regeringen måste omedelbart vidta åtgärder för utsläppsminskningar, enligt en dom i kammarrätten i Berlin-Brandenburg. Det rapporterar Süddeutsche Zeitung.