Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är alla tecknen som kan visa om din partner är otrogen

- 30/11/2016, 21:14 -
Är du rädd att din partner är otrogen? Då bör du spana in den här listan.
1 av 3

Är du rädd att din partner är otrogen? Då bör du spana in den här listan.

TT BILD

Det finns nämligen vissa vetenskapliga faktorer som verkar spela in på om någon ligger i riskzonen för att vara en otrogen person.
2 av 3

Det finns nämligen vissa vetenskapliga faktorer som verkar spela in på om någon ligger i riskzonen för att vara en otrogen person.

TT BILD

En grej att hålla extra koll på: personer som är födda i Stenbockens tecken.
3 av 3

En grej att hålla extra koll på: personer som är födda i Stenbockens tecken.

TT BILD

Om du dejtar den här personen så är det dags att lägga benen på ryggen direkt.

Det finns tyvärr inget säkert knep för att slippa att få sitt hjärta krossat. Många ser otrohet som en av de värsta saker som kan hända i ett förhållande.

Om du är något av ett kontrollfreak så finns det faktiskt några vetenskapligt bevisade faktorer du kan hålla utkik efter för att slippa bli bränd.

Enligt en undersökning genomförd på Gleeden.com, en av alla dejtingsajter för otrogna personer, så är det de här personerna du ska hålla ett extra vakande öga på:

Heter din dejt Nathan eller Megan?

Stor varningsklocka, typiska namn på otrogna personer tydligen.

Är din älskling 39 år? Det här är den åldern då många personer i fasta förhållanden känner sig lite extra osäkra. Risken är enligt undersökningen dubbelt så stor att din partner är otrogen vid 39 års ålder, än någon annan ålder.

Det verkar dessutom gå igen vid både 19, 29 och 49 års ålder och så vidare. Med andra ord en klassisk åldersnoja inför stora jämna födelsedagar.

Om Nathan/Megan, 39 år, dessutom råkar vara född i stenbockens stjärntecken, då är det tokkört. Dags att stänga igen hjärtat om du är rädd för the big heart break.

Bildkälla

Det här ska nämligen vara det stjärntecken som absolut flest otrogna personer är födda i, enligt en undersökning från en liknande dejtingsajt, Illicit Encounters. Där är nämligen den allra största gruppen av otrogna just födda i stenbockens tecken.

Om en tror på astrologi så ska sammanträffandet bero på att stenbockar är kända för att vara kassa på att kommunicera.

Så, vilken yrkeskategori ska du då passa dig för? Folk som jobbar inom finanssektorn, that's who. Oklart varför, där får du nog dra dina egna slutsatser.

Bildkälla

Andra varningsklockor att hålla koll på är den 18:e november. Det verkar vara en alldeles extra poppis dag att rumla runt utanför förhållandet.

Om det dessutom finns en barnflicka eller au pair i familjen så verkar det som att Nathan, 39, är extra pepp på att ha en fling med hen.

Så många som 48 procent av alla män ska enligt undersökningen vara otrogna med personer som har nära anknytning till hemmet, varav 25 procent har varit otrogna med någon som tagit hand om deras barn.

Dejtar du Megan, 39, vars mamma också är den otrogna typen, då är det stor risk att Megan går i sin mammas fotspår och är otrogen hon med.

Så, med andra ord, om otrohet är din absolut största rädsla i livet bör du hålla extra koll på din partner den 18:e november om hen heter Megan eller Nathan, är en 39-årig stenbock som jobbar inom finanssektorn och har en au pair.

Bildkälla

I alla fall om en ska tro undersökningarna som Indy100 har sammanställt.

I övrigt, sikta på bra kommunikation. Försök slappna av och fokusera på att din partner vill vara med dig för att du är en helt fantastisk person som förtjänar allt det bästa. Då spelar allt det andra mindre roll.

Självklart är det här med att vara exklusiva i ett förhållande inte något för alla. Det har Nyheter24:s reporter Malin Nilsson skrivit om i en krönika tidigare, där hon berättar om hur hon och hennes flickvän har valt att göra i sitt förhållande.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du blivit utsatt för otrohet?