Sparande med en Kärleksfull Kram – Höstens Smarta Tips

Hello!

Här sitter jag inne på mitt kontor den 2/8-2023 och det regnar! Egentligen ska jag ha semester, men vem vill ha sommarsemester i regnet. Inte jag! Däeför hoppade jag in här för att skriva ett blogginlägg. Ja ok, det är också för att jag tycker det är kul. Men säg inget till min man, för jag har semester;-)

Hösten närmar sig och med den kommer chansen att ge din privatekonomi en varm kram. I detta blogginlägg vill jag utforska några härliga spartips för att göra dina pengar mer kärleksfulla mot dig. Så sätt dig bekvämt, ta en kopp te och låt oss utforska hur du kan ge din ekonomi en kärleksfull boost inför hösten!

Investera i dig själv – Kärleksfulla Pengar!

1.Låt din Ekonomi Blomstra

Investera i Dig Själv: Vad kan vara bättre än att kasta några kronor på att göra dig själv till en ekonomisk rockstjärna? Låt dina pengar bli kärleksfulla investeringar genom kurser, utbildning eller en bra bok om privatekonomi.  Ge dig själv chansen att växa och blomstra både i kunskap och karriär. Ett ekonomiskt blomstrande jag är det bästa sättet att förbättra plånboken på lång sikt! som du kanske vet vid det här laget så har jag både böcker och en kurs i min budgetmetod kontotricket. Detta kan vara en bra investering under hösten. Här finns mina böcker och här finns väntelistan till min kurs som under hösten öppnar för nya elever. 

2. Köp Med Kärlek

Fyll Ditt Liv med Värde: Vi har alla blivit frestade av lockande prylar som lovar att göra livet enklare. Men innan du öppnar plånboken, fundera en extra gång – kommer den här grejen verkligen göra skillnad i ditt liv eller blir det bara en dyr prydnad? Satsa på saker som verkligen ger dig glädje och värde, så att du kan le åt ditt kloka val istället för att öppna plånboken snabbt. Mer läsning kring att minska din shopping finns här

3. Unna dig Kärleksfullt

Lyxkonto för Härliga Stunder: Ah, ”unna sig” grejen – den är kärleksfull på sitt sätt. Ge dig själv en välförtjänt kärleksgåva när du har kämpat och nått dina ekonomiska mål. Men var smart med det! Skapa ett ”lyxkonto” och sätt in lite ”funny-money”  där varje månad. Tänk på det som en ekonomisk lyx – när du vill unna dig något speciellt har du pengarna redo, kärleksfullt!

4. Hållbara Pengar

Försiktighet med Lockande Höst-Erbjudanden: När hösten sveper in kan du lätt bli lite ”shoppingglad” för att dölja de fallande löven. Men akta dig för att dras in i alla lockande erbjudanden och impulsköp! Ta en titt på dina utgifter, säg adjö till onödiga prenumerationer som dammar igen din ekonomi. Skapa en buffert för oväntade utgifter!

5.Utmana dig

Spara För Att Njuta: Se till att ge din ekonomi kärlek genom att ge den utrymme för dyrare perioder. Vi vet alla att julen kommer, men ändås tår vi där och blir förvånade varje år över att det är så dyrt i December. LAdda hem min pdf med roliga sparautmaningar som du kan sätta tänderna i så fort semestern är över. Klicka på bilden nedan!

10 sparautmaningar
Sparautmaningar ger bra resultat för din ekonomi.

Så där har du det, kära läsare – några kärleksfulla spartips för att göra dina pengar mer generösa och hållbara. Investera i dig själv, fyll ditt liv med värde och var klok när du unnar dig något extra. Glöm inte att skapa en buffert inför jul och njut av hösten med en budgetplan som är fylld av kärlek och omsorg. Låt dina pengar bli din ekonomiska superkraft – redo att omfamna höstens äventyr med ett stort leende!

Kärlek från mig!

/Mathilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.