Jag trodde aldrig att det var möjligt!

När man hamnar i en livssituation där man känner att man lite tappar greppet och kontrollen så kan det kännas omöjligt att vända den onda trenden. Jag säger inte att det är lätt gjort att vända, MEN det går!

Min känsla är mitt mål

för ett par veckor sedan satt jag i vår andelsstuga i  stuga i svenska fjällen och blickade ut över en snötäckt vy. Jag fullkomligt älskar känslan när kylan biter tag i kinderna när man går över tröskeln och ut i den knarrande snön. Detta är en situation som jag för ca 23 år sedan inte trodde skulle vara möjlig. Jag hade då blivit ensamstående med min dotter och satt i skiten rent ekonomiskt. En fjällsemester var inte att tänka på. Jag var glad om jag hade pengar till exempelvis bio. Min dåvarande situation kan jag ändå tacka för att jag är där jag är idag.

Jag var tvungen att få en stabil ekonomi för mig och min dotter, så var det bara. Där föddes Kontotricket. Min metod, som fick mig på grön kvist ekonomisk och som nu är mitt levebröd! Så sjukt att kunna säga det. Jag kan gå i god för att Kontotricket fungerar, för jag är ett bevis på det. Jag var min egen försökskanin i nästan 18 år innan jag började prata om metoden med andra. Det är just därför jag brinner för det så mycket, för jag vet att det hjälper människor att komma på fötter efter en ekonomisk kris. Dock är det ingen annan än du som kan påbörja resan. Du måste bestämma dig. Jag bestämde mig och se på mig nu, här sitter jag med min familj i en charmig trästuga efter en heldag i skidbacken. Den känslan jag har nu är känslan som sporrar mig att tänka ekonomiskt i beslut jag tar. För mig är det sååå värt.

Nytt år, nya ekonomiska möjligheter

Vad jag vill säga är att nu är det nytt år och perfekt tid att prova Kontotricket. Metoden finns att lära sig om i många former, Instagram (@overtillannat), overtillannat.se, men finns även i bokform:

Kontotricket Deluxe – E-bok från Övertillannat

Kontotricket i tryck

Två gånger/år släpper jag även platser till min kurs om Kontotricket, den rekommenderar jag verkligen. Håll utkik på Instagram gällande de och om du vill veta mer om kursen kontotricket 2.0 och dess innehåll KLICKA HÄR! Det finns tidigare blogginlägg om Kontotricket med, dom hittar du här: kontotricket-arkiv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.