Djurgården och Hammarby ställs mot varandra i svenska cupen. Arkivbild.
Djurgården och Hammarby ställs mot varandra i svenska cupen. Arkivbild. - Foto: Jessica Gow/TT

Stockholmsderbyn väntar i cupen

Det blir flera Stockholmsderbyn i svenska cupen nästa år. I damernas cup lottades Hammarby, Djurgården och AIK alla i samma grupp.


Tillsammans med Kif Örebro är de tre Stockholmslagen en del av grupp tre. Hammarby är regerande allsvenska mästare och vann även svenska cupen förra året.

Även herrarnas cupgrupper har lottats. Där kommer det att bli Göteborgsderby i grupp två där Gais och Örgryte ställs mot varandra.

Damernas final spelas den 1 maj och herrarna spelar final den 9 maj.

TT
/
/
/
/
/
/
/
AIK
/
/
/
/
Senaste nytt

Allt om Siri Benjegård: Ålder, familj och bordtennis-talangen

Svensk mardrömslott i EM-kvalet: "Tuff grupp"

1 timme sedan
Det kunde inte ha blivit mycket tuffare. Frankrike, England och Irland väntar de svenska fotbollsdamerna i kvalet till nästa års EM. En tuff grupp där alla kommer kunna ta poäng av varandra, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

1 timme sedan
Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

1 timme sedan
Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

1 timme sedan
Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

3 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.