Lördag 4 Dec
Stockholm

Woods gömmer sig för polisen

1 av 8
2 av 8
3 av 8
4 av 8
Tiger Woods skyddas av Elin Nordegren.
5 av 8
Tiger Woods skyddas av Elin Nordegren. Foto: Scanpix
6 av 8
7 av 8
8 av 8

Vägrar svara på polisens frågor - bråk upprinnelsen till bilkraschen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Trots flera försök från polisens sida vägrar Tiger Woods att prata med utredarna om bilkraschen utanför hemmet. Nya uppgifter pekar också på att han var i ett hetsigt bråk med hustrun, Elin Nordegren, minuterna innan olyckan.

Woods ska ha rusat ut ur huset med hustrun i hälarna och hoppat in i bilen i en välbärgad förort till Orlando. Distraherat körde han rätt in i brandposten, och därefter in i trädet på tomtet. Elin Nordegren har inför polis presenterat versioner av händelsen för Windermerepolisen och delstatliga Florida Highway Patrol som går stick i stäv med varandra, skriver TMZ.

Uppgiften om att Woods hittades blodig och medvetslös på gräsmattan vid sidan om den kvaddade bilen står kvar i polisrapporterna.

– När han vaknade och försökta ta sig upp förlorade han medvetandet igen. Han mumlade, men fick inte fram några begripliga ord, säger Daniel Saylor.

Fortsatt pågår det en utredning, och polisen har vid två tillfällen försökt höra Woods i hemmet. Men varje gång har de blivit stoppade. När polisen knackade på i fredags hävdade Nordegren att maken låg och sov och inte ville bli störd. När ett nytt försök gjordes under lördagen meddelade agenten att förhöret skjutits upp ännu en dag, skriver TMZ.com.

Utredarna har bland annat riktat in sig på såren som Woods fått i ansiktet, och vill slå fast om de är rivsår eller kommer av bilkraschen. Det fanns inget blod på ratten, vilket har fått polisen att fatta misstankar.

Elin Nordegren vill inte kommentera händelsen.

Det här är en intern familjeangelägenhet. Jag ber bara för att alla ska må bra, säger Elins mamma Barbro Holmgren till US Magazine.

Kommentera
Kopiera länk
Dela