Foto: Sam Morris
Foto: Sam Morris - Foto: Sam Morris

Rampage tänker göra comeback

Quinton "Rampage" Jackson vill slutföra sitt kontrakt med UFC


Den gamle mästaren Rampage lämnade i höstas UFC för att satsa på en karriär som skådespelare. Detta fick bland annat vd:n för UFC, Dana White att gå i taket och kritisera Rampages beslut.

Nu skriver Rampage i ett uttalande på sin hemsida att han funderar på att göra comeback.

- Jag vill låta mina fans veta att jag kommer tillbaka till UFC för att fullfölja mitt kontrakt. Jag kommer tillbaka för mina fans skull och för att tysta Rashad och för att tysta Dana.

- Sen går jag tillbaka till att göra filmer och kanske någon boxningsmatch per år för att hålla mig i form.

Rampage som just nu spelar Mr T:s gamla rollfigur B.A. Baracus i filmatiseringen av den klassiska teveserien A-Team var innan avhoppet inbokad på ett möte med Rashad Evans.

De båda har varit coacher under höstens säsong av The Ultimate Fighter och kanske blir det trots allt en match mellan dem båda i framtiden.

Finalen av den tionde säsongen av The Ultimate Fighter går natten till söndag svensk tid.

 

/
/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Rashad om Rampage
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.