Jaques Rogge slår till hårt mot Tiger Woods.
1 av 3
Jaques Rogge slår till hårt mot Tiger Woods.
Tiger Woods med frun Elin Nordegren och deras gemensamma barn.
2 av 3
Tiger Woods med frun Elin Nordegren och deras gemensamma barn.
Tiger och Elin på basket.
3 av 3
Tiger och Elin på basket.

Nu är det OS-bossens tur att sparka på Tiger Woods

"Vi vill att idrottarna ska vara förebilder för ungdomar och det är uppenbart inte fallet när det gäller Woods".


Tiger Woods har fått skit från halva idrottsvärlden, idiotförklarats av tidigare kompisen Jesper Parnevik och hånats av i stort sett alla amerikanska programledare efter sina nyligen avslöjade otrohetsaffärer.

Men än är det inte slut. Nu har Internationella olympiska kommitténs (IOK) ordförande Jacques Rogge gett sig in i leken och sparkar hårt mot en redan liggande Tiger Woods.

Enligt den läkarutbildade Rogge är Woods långt ifrån en förebild för ungdomar - trots att golfstjärnan sällan tagit ett felsteg i sin idrottskarriär.

- Det är en besvikelse. Vi vill att idrottarna ska vara förebilder för ungdomar och det är uppenbart inte fallet när det gäller Woods, säger Rogge till den spanska tidningen El Pais på lördagen.

- En idrottare på den här nivån måste förstå att privatlivet utan tvekan är sammankopplat med yrkeslivet, säger Rogge som själv tävlat i segling vid tre Olympiska Spel och även spelat i det belgiska rugbylandslaget.

Rogge har varit ordförande i den Internationella Olympiska Kommittén sedan 2001. Han efterträdde spanjoren Juan Antonio Samaranch.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!