Alonso förtegen om Real-rykten

"Tycker inte om att kommentera hypoteser."


När Liverpool slog ut det spanska storlaget Real Madrid, med totalt 5-0 i Champions Leagues åttondelsfinaler fanns spanjoren Xabi Alonso med på "The Reds" mittfält. Med sin fantastiska spelförmåga övertygade han återigen många varför han anses vara en av de allra bästa på sin position.

Trots det har det inte alltid gått lika smidigt för 27-åringen. Titt som tätt har basken fått nöta bänk och flyttrykten har gång på gång florerat runt den 43-faldige landslagsmannen. En klubb som har anmält sitt intresse för mittfältaren uppges vara - just Real Madrid.

Det är den troliga presidentkandidaten Florentino Perez, som faktiskt redan var ute efter Alonso när han spelade i Real Sociedad, som uppges vara angelägen att värva spelaren.

Alonso menar dock att han inte har haft någon kontakt alls med Perez och att det inte finns något kontrakt på bordet.

– Jag har inte haft någon kontakt med Perez. Jag tycker inte om att kommentera hypoteser. Jag har inget att säga, försäkrade han under en presskonferens enligt Marca.

Real Madrid har en lång historia av att inte släppa taget om något särskilt lätthändigt, så fortsättningen lär väl följa.

Passningarnas mästare

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!