Onsdag 30 Nov
Stockholm

Amir Akrouti

Amir Akrouti är en känd svensk bloggare, född 27 maj 1990. Han bor i Älvsjö utanför Stockholm tillsammans med pojkvännen Douglas Sulans, även känd under efternamnet Svensson.


Amir har bloggat sedan många år tillbaka när han gick på gymnasiet, och gjort sig känd för att röra sig kring klicken av dåvarande skandalbloggerskor som Alexandra "Kissie" NilssonDesirée "Dessie" Nilsson, Paulina "Paow" Danielsson och Isabella "Blondinbella" Löwengrip.


I december 2016 valde han att avveckla sin populära blogg Gaybloggen helt, för att satsa på sin vlogg på Youtube som i skrivande stund har närmare 100 000 följare. Amir finns också på Instagram under namnet amirakrouti och på Twitter under @amiirakroutii.


I sin blogg och vlogg har Amir gjort sig känd för att ta upp ämnen som homosexualitet, smink för killar och vardagsbetraktelser ur sitt liv som "hemmafru" som han kallade sig i en intervju med Nyheter24 tidigare. Men ändå en "hemmafru" som trots allt lyckas försörja sig helt på sin blogg. Han är också frisör och har jobbat på salongen Nikita Hair.

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.