Diana Baban vill inte ha Ben Mitkus tillbaka

Jodå, visst är det Martin Björk som återigen har lurat in ett influenser-ex i sin bil för att få det sista, smaskiga skvallret om vad som egentligen hände.
Eric Saade har suttit där, Nicole Falciani likaså. Icke att förglömma Filip Lamprecht och hans ex Peg Parnevik, eller vad sägs om Antonija Mandir, efter att det tagit slut mellan henne och exet Jack?
Det börjar bli lite av en tradition bland influencers.
Först gör man slut.
Sen publicerar man mer eller mindre kryptiska inlägg på Instagram, för att slutligen sätta sig passagerarsätet hos Martin Björk för att prata om hur det egentligen var.

Nu är det hur som helst Diana Babas tur att slå sig ner i Björkens intima bil, för hon blev ju – som många vet – dumpad av Ben Mitkus under deras semester i Grekland. 
Sedan följde några dramatiska dagar och videos från det forna kärleksparet, där man knappt visste vilken video som var vad och vad som var respons på någonting annat.
Har du missat det kan du läsa ikapp HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

Diana håller sin vana trogen, en hög klass på det hon säger i videon.
Hon kastar ingen under bussen, hon säger inga direkt negativa saker om Ben och säger att, ”Vem vet? De kanske kommer kanske vara vänner lite längre fram.”

Annars handlar väl Björkens avsnitt om det som Björkens avsnitt alltid handlar om – sex, snusk och spyor. (Okej, spyan var ny, men Björkens son hade tydligen lagt en i baksätet)
Diana demonstrerar sitt partytrick, att hon kan lägga båda sina fötter bakom huvudet.
På grund av tighta jeans så kan hon bara visa det med en fot, annars hade brallorna spruckit i sömmen, men väl så imponerande.

Har du något partytrick?

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte… är det nån som kollar på dom här klippen med den gubben, på riktigt? Varför?

   Tänkte exakt samma. Så obehaglig snuskgubbe.

   Brukar kolla när det är nån person med som jag gillar. MEN som flera redan skrivit. När han sitter å pratar sex, ställningar, kks osv med 20åringar. Det ger mig så dåliga vibbar. Visst det är en vuxen person men han skulle kunna vara deras pappa – med marginal! Dessutom är han väldigt omogen, säger konstiga saker, inget djup å allvar alls. Känns desperat

    Med marginal? Han är 20 år äldre än Diana. Eller är det normalt för dig att bli förälder vid typ 12 års ålder?

     Nej, han är 25 år äldre än Diana? Diana är 25 och Martin är 50 (född -71). Dessutom skrev ju personen ”20-åringar” och syftade troligtvis på flera inbjudna. T.ex. är en 20-åring alltså TRETTIO år yngre än Martin.

      Gumman, Diana fyller 30 år om mindre än ett år ??‍♀️

       Gumman Di, du har rätt. Sorry. Men faktum kvarstår att Björken absolut hade kunnat vara hans pappa. Även om personen åsyftade alla Björks (unga) gäster ?

     Jag tänker att det kanske inte var just det här klippet med Diana som Lolo syftade på ?

    Mm och han dreglar ju typ när han pratar med dom ? Äh så vidrigt

   Håller med, han är så obehaglig och pinsam. Typisk snubbe som tjatar sig till sex.

    Är detta verkligen ok att skriva helt utan grund för påståendet?

     Självklart är det det!

     Det handlar ju inte om att Martin gör det utan att det är ett beteende som är typiskt för såna män. Det står ingenstans att Martin har tjatat sig till något. Men om du ser många av hans klipp så tror jag du förstår tankesättet.
     Det är liksom lite flams och trams och så kom igeeeen säg nu, fast han rimligtvis måste märka lika väl som tittarna hur obekväma tjejerna känner sig.

  Kliar i hela kroppen när jag ser eller hör talas om Martin Björk. Förvuxen fjortis som anspelar på sex och snusk mest hela tiden ?

   Jag tyckte att han var lite obehaglig redan på Fråga Olle-tiden och det var ju många år sedan. Då var han ju inte gubbe.

    Håller med! Gillade det programmet men ganska ofta upplevdes han som.. Sliskig? På? Gränslös? Ja, lite så.

   Verkligen, en tönt!

  Kan inte du skriva om Picky Posters och Lalinda?

   Ja!! Dom verkar ju helt sjuka.

   Berätta mer?

    De är ett poster-företag som genom manipulation lurat på vanlisar (tydligen även i många fall minderåriga) att köpa posters för att sedan marknadsföra dem på sina små instagram-konton .

    Det är sjukt omoraliskt att kräva att folk ska betala för att marknadsföra dem som företag och när de fått kritik har de hotat vitt och brett med sin ”juridiska avdelning” (observera att det är ett extremt litet företag så de har inte en sådan), att de ska anmäla privatpersoner för förtal (vilket man inte kan göra som företag) och allmänt gått till attack istället för att försöka bemöta och samtala om kritiken.

    Går inte att sammanfatta riktigt, men Lalinda har en highlight som heter ”Picky Posters” som man bara tappar hakan efter att ha kollat på.

    Företaget gräver sin grav eftersom de kastar pajer efter folk som bara försökt ge sansad kritik…

     Japp. Och La Linda har skrivit om hur företaget har betett sig på Trustpilot när de har fått dåliga recensioner. Som svar har då företaget SKAPAT en Trustpilot för La Linda för att kunna ge henne dåliga recensioner där. Alltså, det är verkligen helt vansinnigt…

      Gick precis in och läste deras recensioner på Trustpilot. Det känns som en hel del av recensionerna är skrivna av Picky Posters själva. Eller vad säger ni?
      Två exempel:
      ”Jag är supernöjd med mina fina posters som jag fått hem! Kvalitén slår alla posters som jag sett tidigare, kommer definitivt att fylla mitt hem med fler från Pickyposters! Levereras snyggt och snabbt också, vilket är extra kul!”

      ”Beställde hem lite posters och måste bara säga WOW! Så snygga motiv och massor att välja mellan, klara färger och bra kvalitet på pappret! Fick även leveransen snabbt vilket också är ett stort plus! Rekommenderar detta företaget till 100 %”

       Ja de mass-skrev recensioner igår eller förrgår kväll för att täcka över alla dåliga de fått ? Är till och med bevisat att det är fake för att de skrivit under med bl.a. ett namn som kan identifieras och där personen i fråga inte skrivit en recension :/

    Det nämner ju bara att inledningen egentligen? Och inte all dramatik som följt? Men förstår om du inte pallar eller inte tycker det är intressant 🙂

  En gubbe som pratar snusk. Vad ovanligt.

   Standard att alla här inne skriker att han är en gubbe varje gång han nämns ? Han är fortfarande 49 år.

    Att vara gubbe har inte bara med ålder att göra.

    I hela fyra dagar till.

     I min värld är man ingen gubbe varken som 49- eller 50-åring.

      I vilken ålder blir man gubbe i din värld?

       Typ 70+

        Det är väl det som är grejen med ord som tex gubbe. Det är inte definierat att man blir gubbe vid en viss ålder utan lite upp till var och en att tycka. Du tycker 70, en annan tycker 40. Själv tycker jag mer att det har med sinnet att göra än åldern. Martin är definitivt en gubbe i min bok.

         Nej alltså gubbe betyder gammal man. Det har inget med smak och tycke att göra. Ordet har en bestämd definition.

          Gubbe har faktiskt många betydelser, bl.a. ”äldre man” (äldre än jag = någon kan vara som en gubbe för mig, om denna beter sig som gubbar gör)

          Eller:
          ” h) om i förtid (till sinnet) gubbaktig man; i sådana förb. som (de) unga gubbar(na). Den unge gubben (D. U. G.) [jfr språkprovet från 1865],”. Redan från 1865 ?.

          Här finns mer att läsa för den Gubbe-intresserade:

          https://www.saob.se/artikel/?seek=gubbe-ålder&pz=6#U_G1121_128680

          Och i det här fallet blir han en gubbe för att tjejerna han pratar med är hälften så gamla. Alltså en gammal man i relation till dem.

           Så en 10-åring är en gubbe i relation till en bebis? ?

           En 20åring är en gubbe om du frågar en femåring. Så ja.

          Och då är vi där igen. När är man gammal?

    Han ser ut och beter sig som en gubbe…alltså en gubbe.

  Diana är verkligen snygg, vet man ska inte kommentera utseende förlåt. OT men Magdalena Graaf har redan julpyntat med gran och allt, hon har fått julpyntat både inne och ute av ÖoB men hon skriver att det är inget samarbete för hon har minsann kvitto. Alltså är hon korkad eller tror hon hennes följare är helt dumma, visst är många lättlurade men klart som korvspad att det är samarbete varför skulle annars flera personer vara där och pynta åt henne haha och snökanon hade MG köpt den själv också? Troligtvis inte. Dessutom att de filmar henne när hon står i kassan på ÖoB, varför skulle de göra det annars. Nej hon har julpunt redan för att visa upp och göra reklam så att ÖB ska sälja mer av sitt julsortiment. Kvitto har man ofta trots samarbete liksom.

   Pillren slinker in lite nu och då och stor de bara av en slump i bakgrunden är det alltid omarkerad reklam. Vad är det för ny hang around som får följa med när mannen inte är med. Och när hon och systern inte har tid att träffas eller vad storyn är denna gång.

   Hon skrev dagen före att dom skulle fixa hemma hos henne för inspelning av en reklamfilm. När inlägg och filmer från det läggs ut så kommer det vara reklammarkerat

  Hon spelar i en annan liga…

  Är det seriöst att en man mellan 50-60 år kör runt 20-åringar och ställer dessa frågor. Hans mamma/fru/barn måste vara stolta.

   Han har inte bara unga gäster.

   Han är 49 år, löjligt att skriva att han är mellan 50-60.

    Jag gissade hans ålder, inte värre än det.

    Han är ju dock född -71 så han blir född 50 i år, men råkar fylla sent på året. Hur kan det då vara löjligt att skriva ”50-60”? ?

     – ett ”född” hehe

    Hej Martin!

    Han är född 1971, fyller 50 om några dagar. Så det var väl inte så ”löjligt” att skriva mellan 50-60.

     Vill du bli kallad för 10 år äldre än du är? Det tror jag inte!

      MELLAN 50 och 60. Det stämmer ju, så vad är problemet? Förstår inte varför du blir så kränkt av det. Han är ju 50.

      Hade jag inte googlat så hade jag trott att han var äldre än han är.

      Jag hade faktiskt inte brytt mig om någon sa att jag är 10år äldre än jag är. Finns viktigare saker att bry sig om i min värld.

   Nej det generar nog pengar kläder hyra osv så jag tror nog hon är väldigt nöjd med och kunna leva bra

   Han är mellan 40 och 50

  Jag tycker om Martin. Har aldrig tänkt på honom som en snuskgubbe, kanske mer nån som desperat vill passa in bland coola kidzen.

  Lite komiskt, vem har sagt att Ben vill ha tillbaka henne?

   Hej Ben!

    Varför är jag på moderation?

  Äckliga gubbe!

  En 49åring är väl inte en gubbe???
  Fjantigt

   Beror nog på vem du frågar. Min son kallar sin fröken på förskolan för gubbe. Han är 21.

    ?

    Är han inte lite för gammal för förskolan??

    Är inte sonen lite stor för förskola om han är 21? ?

     Nej han är inte så mogen för sin ålder så han passar bra där.

    Och? Både du o jag förstår ju också att varken en 21 åring eller 49åring (för mig) är Gubbe. Min pappa fyllde 51 i år, jag ser inte han som en gubbe ialf… runt 60-70 isf

     1. Ta det inte personligt.
     2. Ta det inte seriöst.

     Gubbe är ett sätt att vara och inte en ålder.

   Allt är relativt! ?

   För yngre människor är han nog en gubbe, så relativt det där.

  Är det här nån fattigmansversion av James Cordens carpool karaoke? ?

   Typ

  Det var pga att Martin Björk började som programledare på The voice (morgonprogrammet) en gång i tiden som Josefin Crafoord slutade. Han verkade jobbigt oskön och tålde inte om någon drev lite med honom. Tog definitivt sig själv på för stort allvar.

  Ja jag lyssnade mkt på the voice när det fanns 🙂

   Svär?! Jag älskade också de och blev ledsen när de la ner ? men Paul var ändå bäst..

  Denna sjuka människa han kan ju inte vara frisk. Varför är han så intresserad av sex gällande andra människor? Kan inte förstå hur jag kunde gilla honom som tonåring när jag såg på Fråga Olle eller hur jag ens kunde se sådana vidriga program.

   Kan alla chilla lite? Han ställer nog såna frågor för att få tittare eftersom det drar views. Betyder inte att HAN är särskilt intresserad, men han vet att hans tittare är det.

   Precis som Bianca och alla kvinnliga influencers är helt besatta av att prata om sin fiffi och liknande. Tycker inte Martin Björk är äckligare än någon annan kändis eller influencer.

    Längtar tills den dagen Bianca lär sig att det heter blygdläppar och inte blygläppar. Sjukt irriterande. ?

    Fast de gör det självmant. Han frågar ju andra, känns bara sjukt märkligt. Obehagligt

   Jag tycker ändå han säger något väldigt klokt mitt i som träffade mig på helt rätt ställe – Att när folk talar illa om Ben till Diana så säger det indirekt något till henne som har valt att vara med honom.

   Jag levde i fyra år med en man som psykiskt bröt ner mig, ju mer personer sa att han var manipulativ och narcissistik, desto mer kämpade jag för att inte kunde jag ha gått på det där att leva med en sådan person. För vad sa det om mig att han lyckades få mig att vilja vara med honom? Om han nu var en så vidrig person. Vem var jag helt plötsligt?

   Hon är väldigt klok och talar på ett närmast diplomatiskt sätt kring deras relation.

  Detta är första gången jag ser den här tjejen och måste ändå säga att wow vilken söt tjej hon verkar vara (både utseende och personligheten). Vet så klart inget om det sistnämnda men hade inte förväntat mig en sån pingla utseende- mässigt. Förlåt redan nu till er som er som inte tycker man ska kommentera utseende (ens i stora drag och positivt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.