Annette Westöö, partisekreterare och riksdagskandidat Kristna Värdepartiet.
Annette Westöö, partisekreterare och riksdagskandidat Kristna Värdepartiet. - Foto: Privat

Kristna Värdepartiet: "Barn utsätts för ovetenskapliga genusexperiment"

"Kristna Värdepartiet vill vara en röst för de allra minsta. Vi vill att det som verkligen är barnens bästa ska få vara vägledande för samhället. Sverige ska inta barnperspektivet – på allvar!" skriver Kristna Värdepartiet.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Mer om partiet

Kristna värdepartiet startades 4 januari 2014.

De kommer att bland annat jobba för att göra aborter olagliga samt stärka och stötta familjer.

Källa: kristnavardepartiet.se  

Sverige har gjort sig känt som ett föregångsland för barns rättigheter. Vi vill gärna ta den internationella ledarrollen på området. Vi lyfter stolt fram barnperspektivet, som säger att barnets bästa ska komma i främsta rummet vid alla åtgärder som berör barn.

Men de vackra orden rimmar illa med den bistra verkligheten. I vårt land börjar varje liten pojke och flicka sin levnad med en period av total rättslöshet. Vi avlivar vart fjärde barn i mammas mage. Är det någon som på allvar tror att den syn vi har på barnet i början av hennes levnad, när hon som mest behöver skydd, inte skulle forma vår syn på henne under resten av livet? 

I Sverige förs också ett formidabelt krig mot familjen, och det är i förlängningen ett krig mot barnen. En av barnens mest grundläggande rättigheter är rätten till föräldrar. Det statliga systemet har tvingat in familjer i ett ekonomiskt ekorrhjul där mamma och pappa måste arbeta långa dagar för att kunna betala för att någon annan tar hand om de egna barnen. 

I förskolan, den som ska vara så pedagogisk och helt överlägsen de egna föräldrarnas omvårdnad, kan barn utsättas för ovetenskapliga genusexperiment. Det handlar inte om att låta barnen vara sig själva utan om ren manipulation. De naturliga gränserna mellan manligt och kvinnligt vill man medvetet sudda ut, vilket är ett slag riktat rakt mot barnens identitet. Är det någon som kommer att ta ansvar för den förvirring som genuslekstugan leder till?

Än allvarligare är att medborgarnas rättssäkerhet är hotad. Sociala myndigheter med för mycket makt och för lite kunskap orsakar djupt lidande genom okloka ingripanden. Det råder en öronbedövande tystnad i den politiska debatten kring den mängd av fall där barn uppenbart felaktigt eller på mycket lösa grunder skiljts från sina föräldrar med stöd av LVU. Föräldrar och barn som vill få sin rätt mot staten finner alltför ofta att de kämpar mot en oövervinnerlig maktapparat. Missförhållanden för barn i statens ”vård” hör tyvärr inte till en gången tid. Barn på behandlingshem kan t.ex. utsättas för en typ av isolering som vi inte ens utsätter grovt kriminella för. 

All forskning, all erfarenhet och vårt sunda förnuft visar på att barn behöver gränssättning och struktur för att formas till harmoniska individer. I Sverige tillåter vi emellertid att föräldrarnas och andra vuxnas auktoritet och inflytande alltmer kringskärs vilket leder till oro, dålig självkänsla och inte sällan psykisk ohälsa hos barnen. Vi tillåter att skolor förvandlas till en mardröm för barn, med en omgivning fylld av grovt språk, sextrakasserier och mobbning. Vi skapar en miljö där all kraft går åt till att överleva och som lämnar barnen både socialt och kunskapsmässigt orustade för ett liv efter skolan – allt för att de progressiva tänkarna på de pedagogiska institutionerna ska få fortsätta att använda våra barn som försöksråttor för sina verklighetsfrämmande teorier. 

Sanningen är den att i barnens förmenta paradis Sverige handlar allt om de vuxna. Vår önskan om en bekväm livsstil. Vårt krav på en fri sexualitet utan konsekvenser. Vår omogna progressiva experimentlusta. Våra politiska maktambitioner.  Vårt envisa fasthållande vid omhuldade moderna idéer oavsett hur många gånger de bevisas falska. 

Det räcker nu.

Kristna Värdepartiet vill vara en röst för de allra minsta. Vi vill att det som verkligen är barnens bästa ska få vara vägledande för samhället. Sverige ska inta barnperspektivet – på allvar!

Annette Westöö, partisekreterare och riksdagskandidat
Gullan Malmquist, styrelseledamot och riksdagskandidat 
Lars Borgström, styrelseledamot och riksdagskandidat
Margareta Sundbom, styrelseledamot och riksdagskandidat 
Bengt-Olov Söderkvist, styrelsesuppleant och riksdagskandidat
André Juthe, styrelseledamot och riksdagskandidat

Kristna Värdepartiet

........

LÄS MER: Kristna Värdepartiet: "En abort dödar en liten ofödd människa" 

Kristna värdepartiet: "Abortförespråkarnas argument håller inte" 

/
/
/
/
Relaterat
Kristna Värdepartiet: "Feministerna vill göra män överflödiga"
"Hur dagens homo-vänliga politik kommer påverka barnen kommer svenskarna att få veta när denna generation växt upp", skriver Kicki Christina Hedlund och Christoffer Hedlund från Kristna Värdepartiet.
"Vad innebär en röst på Kristna Värdepartiet i EU-valet?"
"Familjeprincipen gör att familjerna får större frihet och möjlighet att ta ett större ansvar över sina barns uppväxt och fostran", skriver två företrädare för Kristna Värdepartiet.
Kristna värdepartiet: "Abortförespråkarnas argument håller inte"
Mats Selander och Annette Westöö från Kristna värdepartiet – ett parti som säger sig vilja plocka missnöjesröster från Kristdemokraterna – skriver om sin syn på abort.
Kristna Värdepartiet: "En abort dödar en liten ofödd människa"
"Nästa inga aborter görs för att rädda kvinnans liv. Otroligt få aborter sker på grund av våldtäkt. De allra flesta handlar om skäl som att kvinnan inte ha barn just nu”, skriver Mats Selander och Annette Westöö från Kristna Värdepartiet
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.