Mjallby - Nyheter, artiklar, reportage och video

4 Jul 2010, 18:20
Mostapa El Kabir hade stor show mot Malmö FF. Blekinge-laget vann med 4-1 och samtliga mål kom från anfallaren El Kabirs fötter.
15 Maj 2010, 19:16
Mjällby gjorde en helt fenomenal första halvlek hemma mot MFF – det räckte för seger. Gästerna orkade aldrig resa sig efter paus och Mjällby kunde vinna med 4-2. – Vi körde över Malmö fullständigt i första halvlek, säger Tobias Grahn.
15 Maj 2010, 13:26
Malmö FF har imponerat i årets allsvenska och ligger på andra plats efter ledande Helsingborg. MFF ställs i dag mot Mjällby på Strandvallen – där man aldrig har vunnit tidigare.
10 Maj 2010, 11:58
En bitter Anders Svensson sågade planerna efter förlusten mot Mjällby på söndagen, och nu förklarar han att han kan komma att lägga fotbollsskorna på hyllan.- De dåliga planerna bryter bara ner och tar bort glädjen fullständigt, säger Elfsborgsstjärnan.
6 Maj 2010, 21:56
Efter fyra raka förluster har Trelleborg fått medvind igen. På ett blåsigt Vångavallen besegrades nykomlingen Mjällby med 2–1.– Vi gör en gedigen insats, summerar Mattias Adelstam.
4 Maj 2010, 11:59
Ragnar Sigurdssons nick borta mot Mjällby var över mållinjen, men Michael Lerjéus dömde bort målet. Nu erkänner domaren dock sitt misstag.- 99 procents chans att den är över mållinjen, säger Lerjéus.
3 Maj 2010, 20:59
Ragnar Sigurdsson nickade in ledningsmålet i bortamatchen mot Mjällby, men domaren dömde felaktigt bort det. Varken Göteborg eller Mjällby mäktade sedan med ett segermål, och man delade därmed på poängen.
29 Apr 2010, 22:34
Det var en typisk 0-0-match där inget utav lagen hade det lilla extra. Fram tills den 84:e matchminuten. Då avgjorde Kennedy Igboananike för Djurgården och Mjällby reser hem från Stockholm med noll poäng.– Jag är jätteglad över att vi vann, säger matchhjälten till Nyheter24.
22 Apr 2010, 16:47
Den 30-årige före detta landslagsspelaren, Tobias Linderoth, kan lägga av med fotbollen.
19 Apr 2010, 21:32
Nykomlingarna Mjällby går som på räls. I dag kom den fjärde segern för säsongen när BK Häcken bortabesegrades med uddamålet.
11 Apr 2010, 16:09
Nykomlingarna vände och vann borta mot Halmstad BK.
10 Apr 2010, 11:55
Mjällbys Patrik "Bagarn" Rosengren gör sin sista säsong i allsvenskan och satsar istället på en karriär inom politiken.- Känslan att påverka lockar mig, säger han.
5 Apr 2010, 18:24
Nykomlingarna Mjällby har imponerat i inledningen i allsvenskan. Efter tre matcher hade Mjällby två segrar och en oavgjord. När Gefle gästade Strandvallen tog sviten slut.
29 Mar 2010, 21:35
Mjällby fortsätter att överraska i allsvenskan. I dag besegrades Örebro med 2-0 och nykomlingar ligger på tredjeplats efter tre omgångar.
29 Mar 2010, 10:01
I kväll tar Örebro SK emot nykomlingen Mjällby, och man har fått fin förstärkning i form av Paulinho Guará. Men spela från start, det vill han inte. ”Jag är inte hundraprocentig”, säger anfallsstjärnan.
21 Mar 2010, 21:54
Mjällbys Marcus Ekenberg svarade för tre mål i segern över Gais och var givetvis nöjd efteråt.- Kul att få toppa skytteligan, säger en lycklig Ekenberg.
21 Mar 2010, 17:30
Vilken hemmapremiär för Mjällby och för skyttekungen Marcus Ekenberg. I matchminut 70 avgjorde Mister Mjällby hemmapremiären med sitt tredje mål.
14 Mar 2010, 21:47
Någon succépremiär för AIK blev det knappast när laget tog emot nykomlingarna Mjällby. Efter man blivit hånade av Tobias Grahn och nollade av gästerna fick Solna-laget lämna planen som förlorare i den mållösa matchen.
3 Mar 2010, 16:59
Allsvenska Mjällby är på väg att kontraktera NEC Nijmegenanfallaren Moestafa El Kabir.- Vi är överens om ett köp, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam.
18 Feb 2010, 17:54
Elfsborg, IFK Göteborg och Mjällby har drömt om den landslagsmeriterade mittfältaren Tobias Linderoth. Men i dag meddelar stjärnan att han tar en paus från fotbollen.