Åtvidaberg - Nyheter, artiklar, reportage och video

31 Aug 2012, 21:05
Rene Makondele och Waris Majeed gjorde två mål var när Åtvidaberg kördes över på Rambergsvallen.
31 Aug 2012, 20:20
Åtvidaberg har värvat anfallaren Diego Pelices da Silva som ersättare för skyttekungen Magnus Eriksson.
20 Aug 2012, 16:21
Åtvidabergs stjärnskott Magnus Eriksson slutförhandlar med den belgiska klubben Gent. Övergången är i princip klar: "Det stämmer", säger 22-åringen.
27 Jul 2012, 21:03
Örebro spelade oavgjort borta mot Åtvidaberg. Men de såg länge ut att gå mot ytterligare en förlust.
14 Jul 2012, 18:02
Åtvidaberg slog gästande AIK och ligger nu på en tredjeplats i Allsvenskan.
30 Jun 2012, 13:33
Anders Svensson brukar göra mål i allsvenskan efter stora mästerskap. På lördagen ska han sänka Åtvidaberg. "Det ska bli kul att komma dit och spela".
23 Maj 2012, 21:55
Efter mycket dramatik slutade till slut östgötaderbyt oavgjort 2–2 – efter att Åtvidaberg kvitterat i den 88:e minuten genom Mattias Mete.
20 Maj 2012, 16:52
I den 54:e minuten hade Åtvidaberg tre skott på mål – alla slutade med målfirande. Hemmalagets effektivitet gav andra raka segern efter formsvackan – Kalmar fick se sig slagna med 3–0.
16 Maj 2012, 20:56
Ett äkta hattrick i första halvlek och sedan två mål till i andra – Waris leder skytteligan med lika många mål han gjorde mot Norrköping i kväll.
12 Maj 2012, 17:59
Petrit Zhubis första allsvenska mål i karriären räddade poäng åt Åtvidaberg på Stadion - och bröt den fem matcher långa förlustsviten.
6 Maj 2012, 19:52
Mathias Ranégies nickmål i de sista skälvande sekunderna fixade första MFF-segern på tre matcher. Åtvidaberg åkte på sin femte raka förlust.
21 Apr 2012, 10:15
PUBLIKFAVORITEN. Ralf Edström om att kritisera stjärnor, lagen närmast hjärtat och osexiga Rambergsvallen.
10 Apr 2012, 21:15
Åtvidaberg har övertygat i inledningen av säsongen och i dag kom tredje raka segern. Nykomlingarna körde över Gefle totalt och vann till slut med 6-1.
6 Apr 2012, 17:01
Åtvidaberg tog andra raka segern i allsvenskan. Två minuter från slutet avgjorde Jesper Arvidsson med en läcker frispark.
4 Apr 2012, 14:10
Nyheter24:s Quetzala Blanco tycker till om alla de allsvenska matchställen.
31 Mar 2012, 09:50
PUBLIKFAVORITEN. Sveriges meste landslagsman spelade fotboll på elitnivå i 21 år – men han saknar det inte.
20 Mar 2012, 08:23
Den allsvenska premiären kommer allt närmre. Nyheter24 synar just ditt lag inför säsongen. I dag: Åtvidabergs FF.
20 Mar 2012, 08:22
Trots seriesegern i suprettan 2011 är det inte mycket som talar för att Åtvidaberg ska gör något större väsen av sig i allsvenskan 2012. Nyheter24 betygsätter lagets startelva.
18 Okt 2011, 13:40
Åtvidaberg behövde inte vänta 28 år på allsvenskt spel den här gången - sejouren i superettan blev bara ett-årig. Haris Radetinac förklarar varför: "Alla vet vad dem ska göra på plan, vi är bättre både offensivt och defensivt den här gången".
17 Okt 2011, 15:48
Sören Åkeby om det hägrande allsvenska avancemanget, vad han gör klockan halv tio i kväll - och ryktena om honom som Hammarbys nästa tränare.