Dags att hålla tummarna för Ida.
Dags att hålla tummarna för Ida. - Foto: Emma Malmlöf

Modettes Ida Warg kan vinna prestigefyllt galapris

Nomineringarna till Tidskriftspriset 2013 är här och Nyheter24 och Modettes träningsexpert samt bloggare Ida Warg kan ta hem titeln som årets genombrott.


Läs mer av Ida Warg

Varje vecka utmanar Ida dig att anta en ny utmaning i hälsans tecken - den här veckan gäller det att hoppa över mjölk och gluten-produkter. Förra veckan gällde det att hålla ut i plankan. Hon skriver också krönikor. 

Här kan du bland annat läsa om hur du formar din kropp med träning, hur du gör om din kropp är försurad eller hur du boostar ditt immunförsvar

Idas blogg hittar du här och här på Instagram.

Tidskriftsgalan äger rum den 14 november. Nu kan du hålla tummarna för att det blir Nyheter24 och Modettes träningsexpert samt bloggare Ida Warg som tar hem titeln i kategorin Årets genombrott. 

– Det känns verkligen så roligt och jag är väldigt stolt och smickrad över nomineringen. Det kom verkligen som en glad överraskning, berättar Ida Warg.

Varför tror du att just du står ut i djungeln av hälsobloggar?

– Jag är bra på att hålla en dialog och aktivera mina läsare som är väldigt trogna. Lägger ner mycket tid på bloggen och försöker svara på så många kommentarer jag kan, förklarar hon för Nyheter24 och fortsätter:

– Många andra träningsbloggare vill inte dela med sig av övningar och kosttips som man faktiskt kan ta sig an och göra hemma då de är rädda för att få mindre klienter. Det är inte jag. jag vill sprida hälsa och ge tips och råd som man faktiskt kan göra hemma om man inte har tillgång till en PT eller ett gym.

Vad är den vanligaste träningsfrågan du får på din blogg?

– Det måste vara hur man tränar och äter för att få en vältränad kropp med långa slanka och definierade muskler. 

Du är väldigt aktiv i sociala medier - vad betyder det för din roll som storbloggare?

– Det spelar en stor roll. Min Facebook använder jag som marknadsföringskanal för min blogg. Alltså inget privat där. Instagram använder jag för att sprida roliga utmaningar och för att peppa mina läsare/följare ännu mer med deras träning och hälsosamma livsstil.

Har du något motto?

– Allting går, bara man vill det tillräckligt mycket!

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!