Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modettes Ida Warg kan vinna prestigefyllt galapris

- 15/10/2013, 15:16 -
Dags att hålla tummarna för Ida.

Dags att hålla tummarna för Ida.

Emma Malmlöf

Nomineringarna till Tidskriftspriset 2013 är här och Nyheter24 och Modettes träningsexpert samt bloggare Ida Warg kan ta hem titeln som årets genombrott.

Tidskriftsgalan äger rum den 14 november. Nu kan du hålla tummarna för att det blir Nyheter24 och Modettes träningsexpert samt bloggare Ida Warg som tar hem titeln i kategorin Årets genombrott. 

– Det känns verkligen så roligt och jag är väldigt stolt och smickrad över nomineringen. Det kom verkligen som en glad överraskning, berättar Ida Warg.

Varför tror du att just du står ut i djungeln av hälsobloggar?

– Jag är bra på att hålla en dialog och aktivera mina läsare som är väldigt trogna. Lägger ner mycket tid på bloggen och försöker svara på så många kommentarer jag kan, förklarar hon för Nyheter24 och fortsätter:

– Många andra träningsbloggare vill inte dela med sig av övningar och kosttips som man faktiskt kan ta sig an och göra hemma då de är rädda för att få mindre klienter. Det är inte jag. jag vill sprida hälsa och ge tips och råd som man faktiskt kan göra hemma om man inte har tillgång till en PT eller ett gym.

Vad är den vanligaste träningsfrågan du får på din blogg?

– Det måste vara hur man tränar och äter för att få en vältränad kropp med långa slanka och definierade muskler. 

Du är väldigt aktiv i sociala medier - vad betyder det för din roll som storbloggare?

– Det spelar en stor roll. Min Facebook använder jag som marknadsföringskanal för min blogg. Alltså inget privat där. Instagram använder jag för att sprida roliga utmaningar och för att peppa mina läsare/följare ännu mer med deras träning och hälsosamma livsstil.

Har du något motto?

– Allting går, bara man vill det tillräckligt mycket!