Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här hatar männen

- 29/04/2009, 15:41 -

Nyheter24 har gjort en helt ovetenskaplig undersökning över plaggen och sminket som männen avskyr – och det är häpnadsväckande läsning. Mycket nöje....

Du har precis spenderat tusentals kronor på ett par , i dina ögon, helt perfekt trasiga jeans. Splashat ut på de senaste Louis Vuitton-klackarna med märkliga detaljer som dina tjejkompisar skulle anlita en torped för. Så kommer du hem för att visa din bättre hälft dina inköp –och möts av höjda ögonbryn och i bästa fall: tystnad.

– Tjejer borde sträva efter att se ut som en riktig girl-next-door. Det är varmt, välkomnande och inte hotande för männen. Man ska se sexig ut, men samtidigt se ut som att man kan baka ett riktigt smarrigt bröd, säger dejtingexperten Patti Stanger.

Visa dig ALDRIG så här – om mannen får välja

1. Haremsbyxa En kille i 25-årsåldern säger: Bara så JÄVLA fult. Vem skulle vilja visa sig i något sådant? En teveproducent i 35-årsåldern säger: Jag hatar de där jävla harembyxorna som gör att det ser ut som att brudar har blöjor på sig. FY FAN VA JAG HATAR DEM! Och de ska tydligen bli heta igen... fy fan. Varför dölja häcken liksom? Vad är det för jävla idioti?"

2. Hög midja på jeans Päronrumpa är inte bra. Låg midja ska det vara!

3. Ironiska glasögon Folk som egentligen inte ser dåligt och har glasögonglas utan styrka går bort.

4. Kilklackar Tjejer älskar kilklacken. Man får fantastiska ben, man kan gå flera mil och de ÄR snygga. Men killarna avskyr kilklacken. Det påminner dem om deras mammors Mallorca-semestrar. "Det ser bara så himla dumt ut. Höga skor, fast gjorda med platt sula. Jag fattar inte. Det ser ut som en hästsko!", säger en kille i 25-årsåldern.

5. Röda läppar "Det enda man känner är: lugna ner dig lite, gumman, vi ser att du finns!", säger en musikproducent i 30-årsåldern. Ingen man född efter andra världskriget tycker att röda läppar är i närheten av snyggt. Bara obehagligt och hotfullt.

6. Svart nagellack "Bara skitfult och äckligt. Tänker Vampyrella, gothtjejer, Familjen Addams....helt osexigt!"

7. Trekvartsbyxor Kapar av benen totalt och får en att se ut som något eller någon som precis har landat på planeten jorden.

8. Skjorta "Ser bara dumt ut, särskilt om bröst saknas", säger en kille.

9. Sexiga underkläder Raffset, strumpeband, rysch, pysch och allt. Känns inte alls bra – känns bara som en medelålderstant som försöker "sexa till det". Så de där gråmelerade söndagstrosorna du gömt längst in i garderoben är kanske inte så dumma trots allt...

10. Hatt Sluta genast upp med detta barnsliga. Tjejer med hatt ser ut som galna små detektiver eller någon statist från Ture Sventon eller Jönssonligan.

11. Ballerinaskor Denna fantastiskt stilrena sko som man tror att alla älskar –från Jane Birkin till Nicole Richie. Men snubbarna avskyr den oskyldiga ballerinaskon. "Ser inte riktigt klokt ut. Benen ser okvinnliga ut och fötterna alldeles platta. Bort, bort, bort", säger en kille.

12. Kort hår "Typ som Robyns frisyr...hon är den osexigaste som finns. En butchlook! Haremsbyxor och herrskor och VÄST, liksom. Hjälp! Det är bara så vidrigt!"

13. Body Kvinnoförtryckande plagg som en kille beskriver så här: "Jag har bara hört att det är jättesvårt för tjejer som har bodys från American Apparel när de ska gå och kissa". Bodyn är helt enkelt till för dagisbarn och balettdansöser.

I morgon på Nyheter24: Här är plaggen som tjejerna avskyr – på sina killar!

Skrivet av: