Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon!? ska dela hytt med het blondin

Nöje | 02/05/2009 16:51

Därför vann hon natten med blondinen.

Efter rabalderna kring Frida Malki och tävlingen där hon lottas ut till Urban Cruise-kryssningen - som släpper ankar i kväll och spelar hiphop natten lång i östersjön - har hiphop-tidningen som agerade skyltfönster för tävlingen förklarat sig, Birka Cruise reagerat kraftigt och marknadschefen på Nike chockats.

Vinnaren av tävlingen är den som på bästa sätt beskriver "vad deltagaren vill göra med Frida i en hytt". Och vinnaren får, förutom natten med Frida, ett par Nike-skor och kläder från märket L-R-G.

För att marknadsföra tävlingen publicerade rapparen Mofo the Maverick en avslöjande video på sin blogg.

–Du kan vinna en natt med mig och du får göra vad du vill med mig, inleder Frida, medan kameramannnen, Mofo, försiktigt lättar lite på hennes urringning så att brösten exponeras.

Hela spektaklet har minst sagt väckt reaktioner. Och kanske är det därför vinnaren är...

Amanda.

Här är hennes vinnande beskrivning:

"Hejsan Frida, mitt namn är Amanda, jag är 24år gammal och pluggar i Skövde. Jag kan tänka mig att du har fått massor emails från sliskiga killar, som vill se om dom har tur nog att vinna en natt med dig. Jag tror att jag kan göra din Urban Cruise resa jävligt mycket bättre än någon annan kille, här är vad jag vill göra med dig på lördag natt. *håll i hatten*

Vi förfestar lite i vår hytt och ser till att göra oss super duper fly, så att vi äger båten och kan komma in backstage utan problem. Sedan festar vi med Ray Lavender, Mofo och alla dom andra sköna artisterna som skall uppträda på båten. Sen är det efterfest i hytten tills solgen går upp! Det som händer i vår hytten, publicerar du sedan i din blogg, let’s show these haters how to party!

Your girls got a girlfriend? Ray Lavender here we come

/Amanda."

I kväll avgår båten från Stockholm.

Men frågan är om Frida får kliva ombord?

Tidigare i veckan sa nämligen Gabriella Cromnow Svensson, partneransvarig på Birka Cruises, att hela tävlingen är "oacceptabel" och Frida är för ung.

–För det första har vi 23-års åldersgräns. Hon kommer inte ens få kliva på båten. För det andra är det helt oacceptabelt, sa hon till Nyheter24.

Se reklam för kryssningen:

Skrivet av: