Blir det ett gemensamt OnlyFans-konto för Kourtney Kardashian och Megan Fox?
Blir det ett gemensamt OnlyFans-konto för Kourtney Kardashian och Megan Fox? - Foto: Rich Fury/TT och StellaPictures

Megan Fox chockar med ny bild: "Skaffa OnlyFans"

Megan Fox och bästisen Kourtney Kardashian är inte rädda för att dela med sig av det mesta från deras liv på sociala medier. Nu har duon lagt upp bilder från en gemensam fotografering och hintar om att starta ett konto på OnlyFans.


Skådespelaren Megan Fox, 36, kilar stadigt med rapparen Machine Gun Kelly, 32, egentligen Colson Baker. De är ett av Hollywoods mest omtalade par. De träffades när de spelade in filmen "Midnight in the Switchgrass" under våren 2020 – då slog det gnistor mellan dem. 

I maj samma år tog det officiellt slut mellan Megan Fox och exmaken Brian Austin Green, och bara några veckor senare fångades det nya kärleksparet på bild tillsammans.

Paret har även synts en hel del med TV-profilen Kourtney Kardashian, 43, som är gift med trummisen Travis Barker, 46.

Megan Fox och Kourtney Kardashians bilder

De nya superbästisarna Megan och Kourtney, har postat en hel del vågade bilder tillsammans på Instagram. I fjol publicerade de bilder när de "mumsar" på ett äpple i svarta underkläder.

Följarna var inte sena med att skriva vad de egentligen tänkte om bilderna och kommentarsfältet brann rejält.

"Ni borde dejta varandra"

Nu verkar det som att Megan Fox känner sig lite nostalgisk, eftersom hon i dagarna publicerade en serie osedda bilder från samma fotografering. Bilderna föreställer duon när de hukar och stirrar upp mot kameran. På en annan bild sitter Kourtney grensle över Megan och sträcker ut tungorna.

Inom några minuter gick många till kommentarsektionen för att kommentera de nya bilderna. Flera skrev "ni borde bara dejta varandra" varpå flera följare menade att de "inte kunde hantera de heta bilderna".

Megan passar även på att reta följarna med tanken på att starta ett OnlyFans-konto med Kourtney.

Men om det blir något OnlyFans konto känns inte helt realistiskt, vi slår däremot vad om att det snabbt skulle bli ett av de mest populära kontona där.

/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...