Fakta om Bianca Ingrosso
Här är allt du vill veta om Bianca Ingrosso – om hennes lägenhet, inkomst, kärleksliv och strålande karriär. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Allt om Bianca Ingrosso: bröstoperationen, lägenheten och pengarna

Hur mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso? Var ligger hennes lägenhet? Har Bianca Ingrosso någon pojkvän? Hur var det egentligen med Biancas bröstoperation? Allt det och lite till får du reda på här.


Bianca Ingrosso, 27, har snabbt blivit en av Sveriges mest framstående influencers, och hon är nu aktuell med talkshowen "Bianca" på Kanal 5.

Här är allt du vill ha koll på när det kommer till Bianca – hennes förmögenhet, vart hennes lägenhet ligger och hur är det egentligen med kärlekslivet – har Bianca någon pojkvän? 

Nyheter24 har samlat allt du vill veta om Bianca Ingrosso!

Hur hänger Bianca Ingrossos familj ihop?

Bianca, som föddes den 30 december 1994, är dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Bianca har bröderna Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig i Halland den 26 maj 1993. Bildkälla: Mark Earthy/ TT Bild

Benjamin och Oliver har samma pappa som Bianca, men Theo är son till Pernilla och hennes tidigare pojkvän Joachim Lennholm

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. Han jobbade då som dataexpert hos polisen. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

Biancas pappa är idag gift med Åsa Ingrosso, så Bianca har även styvsystern Lina Björling och styvbrorsan Anton Björling. Är du nyfiken på hur Emilio Ingrossos familj hänger ihop kan du läsa mer om det här.

Emilio Ingrosso och Åsa gifte sig sommaren 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren är idag tillsammans med Christian Bauer.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad jobbar Bianca Ingrosso med?

Frågan är egentligen – finns det något som Bianca Ingrosso inte kan göra? Hennes genombrott kom i "Wahlgrens värld" i Kanal 5 där tittarna fick följa Bianca och hennes mamma Pernilla Wahlgren, samt syskonen Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. 

Efter "Wahlgrens värld", som nu är inne på sin tolfte säsong, så blev Bianca en av Sveriges största influencers med över 1,3 miljoner följare på Instagram. 

På Youtube har hon även kanal med nästan en halv miljon prenumeranter. År 2018 grundade Bianca skönhetsmärket CAIA Cosmetics som säljer smink och hudvård i sin webshop online. CAIA blev en enorm succé, och två år efter starten så sålde Bianca hälften av sin del i företaget för 202 miljoner kronor.

Hur mycket pengar har Bianca Ingrosso?

År 2021 hade Bianca Ingrosso en årsinkomst på över 1,8 miljoner kronor vilket ger en trevlig månadslön på 157 000 kronor. 

Men Biancas bolag har även de saftiga tillgångar. Bianca Ingrosso AB har tillgångar på 31 miljoner kronor, och bolaget Beauty Icons AB har tillgångar på 263 miljoner kronor. Hennes bolag Beauty Icons Holding AB har tillgångar på över 500 miljoner kronor och bolaget Sammy Holding AB har tillgångar på 63 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Var ligger Bianca Ingrossos lägenhet?

Bianca Ingrosso bor idag i en sekelskifteslägenhet på Östermalm. Det är en trerummare på nästan 100 kvadratmeter som idag är värderad till 11,7 miljoner kronor. 

Bianca Ingrosso bor på Östermalm i Stockholm. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

Men Bianca har köpt en ny våning på Östermalm i Stockholm. I skrivande stund renoveras Biancas nya sekelskiftesvåning som är hela 300 kvadratmeter stor, men planen är att Bianca ska flytta till sin nya lägenhet när renoveringen är klar. För lägenheten betalade Bianca över 40 miljoner kronor.

Bianca Ingrossos nya lägenhet på Östermalm. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Har Bianca Ingrosso någon pojkvän?

I åtta års tid var Bianca Ingrosso tillsammans med krögaren Phillipe Cohen, men paret gick skilda vägar under sommaren 2022.

– Jag tror att det egentligen tog slut för flera år sedan, bara det att vi varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner, berättade Bianca i en vlogg där hon pratade om uppbrottet från Phillipe.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

Har Bianca Ingrosso gjort en bröstoperation eller några andra ingrepp?

Ja, Bianca Ingrosso gör både fillers i läpparna och Botox i pannan. I en vlogg berättade Bianca att hon gör sina skönhetsingrepp hos doktor Charles Randquist på Victoriakliniken i Stockholm. 

Bianca Ingrosso 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

Det var även på den kliniken som Bianca gjorde en bröstförstoring, något hon valde att avslöja i en vlogg efter att hennes följare hade spekulerat kring hennes bröstoperation i flera månader.

Bianca Ingrosso 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Har Bianca Ingrosso en ätstörning?

Bianca Ingrosso har öppet berättat om sin ätstörning bulimi. I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" som sändes hösten 2022 så frågar Biancas mamma Pernilla Wahlgren om Bianca vill bli fri från sin ätstörning.

– Nej, inte just nu, svarade Bianca då.

Lite senare i avsnittet frågar Pernilla om Bianca hade följt med henne till någon som de kunde prata med tillsammans, men Bianca svarade då att hon "seriöst inte har den tiden".

Pernilla svarar att Biancas välmående är det viktigaste.

– Jag vet, säg det till alla människor som trycker in och planerar saker till mig och där det står i kontrakt att jag är skyldig pengar sen om jag inte utför vissa saker, sa Bianca i "Wahlgrens värld".

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Ett par månader efter att avsnittet sändes så gick Bianca ut i en vlogg och sa att hon nu var redo att försöka bli frisk.

– Jag har aldrig heller varit så jävla fucking redo att ta mig ur den här vidriga ätstörningen som jag har haft i, jag vet inte, 17 år, berättade hon i en vlogg. 

Vilka umgås Bianca Ingrosso med? Här är hennes närmsta vänner 

Bianca Ingrosso är minst sagt en social person. På Instagram, TikTok och på Youtube visar hon ofta upp sitt liv med vännerna. De närmast henne är Melina Criborn, managern Vanessa Lindblad och den tidigare poddkollegan Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har varit vänner i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Även Lovisa Worge, som började som Biancas assistent, är en nära vän. Bianca och Lovisa har även startat sminkmärket ANI Jewels tillsammans.

Vad heter Bianca Ingrosso på Instagram, TikTok och Youtube? 

På Instagram heter hon rätt och slätt @biancaingrosso. Vill du följa Bianca på TikTok så hittar du henne under namnet biancaingrosso. Hennes Youtube-kanal Bianca Ingrosso Official hittar du här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!