Duchovny skiljer sig - frun otrogen

Och inte med vem som helst...


Sexmissbrukaren David Duchovny slapp just ut från rehab för sitt tvångsmässiga sexintresse. Och upptäcker att frugan har varit otrogen under tiden. Med vem? Jo, den före detta äkta mannen till Angelina Jolie och Hollywoods bad boy, Billy Bob Thornton.

Nu avslöjas det att David Duchovny upptäckte intima sms från Thornton i frun och skådespelerskan Téa Leonis mobiltelefon. Genom dessa upptäckte han att frun inlett ett förhållande med Thornton.

Inte bara Téa är en upptagen kvinna, Thornton har en flickvän sedan en tid tillbaka som han också har en fyraårig dotter tillsammans med. Totalt har Billy Bob fyra barn med tre olika kvinnor, Men kanske får Duchovny smaka på sin egen medicin, enligt tidningar har han under äktenskapet varit notoriskt otrogen mot sin fru.

Det var just frun till Duchovny som övertalade honom att lägga in sig på behandling för sitt sexberoende. Enligt rapporter kunde Duchovny sitta fast framför datorn i flera timmar och läsa sexchattar.

Ironiskt nog spelar Duchovny just en sexbesatt skribent på den amerikanska dramaserien Californication.

– Han är bara en kille som älskar kvinnor. Han har alltid uppmärksammat vackra kvinnor, säger en källa till Us Magazine.

Rykten om ett eventuellt sexmissbruk kom fram redan 1997. Då nekade David till anklagelserna och sa till tidningen Playgirl:

–Jag är ingen sexmissbrukare. Jag har aldrig varit på möten för sexmissbruk. Ryktena tar hårt på min familj och om jag var tillsammans med en kvinna i ett monogamt förhållande, skulle det ta hårt på henne också.

Och tydligen gjorde det det. Paret uppmanar amerikansk media att värna om familjens privatliv under skilsmässan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!