Hunken Meyers till rehab - igen

Jonathan Rhys Meyers tar in på rehab för tredje gången.


Förhoppningsvis är det tredje gången gillt som gäller. Men det är nog förståeligt om de flesta rycker på axlarna när skådespelarhunken Jonathan Rhys Meyers tar in på rehab för tredje gången. Han har helt enkelt inte lyckats bli av med sina alkoholproblem.

Från Ronnie Wood, Amy Winehouse, Mickey Rourke och Colin Farrel, har historien återupprepat sig otaliga gånger. Nu är det alltså dags för den irländske Tuders-stjärnan Jonathan Rhys Meyers att få vård. Efter att han missat ett flertal filmfestivaler och event väcktes misstankarna. Dagen innan hade han nämligen setts shoppa loss i en spritbutik. Nu är det alltså bekräftat.

– Han är en av världens trevligaste killar, ett nöje att arbeta med honom. Han har sannerligen sina demoner och han försöker att ta itu med dem så gott han kan. Jag skulle inte ens kunna hantera en liten del av det som skrivs om honom. Han är också toppen med barn. Om några barn någonsin kommer till filminspelningen är han jättetrevligt mot dem. Han pratar med dem ansikte mot ansikte och ger de autografer och vad de vill. Han är underbar på så sätt, säger en av stjärnans medarbetare enligt Independent.

Var han får vård är dock en välbevarad hemlighet. Många tror dock att det är stjärnans struliga barndom som är anledningen till hans grava missbruksproblem. Pappan övergav familjen när han var tre. Med en alkoholiserad mamma hamnade Meyers tidvis på barnhem. När framgången så sköljde över honom låg vägen till missbruk öppen.

– Jag började inte dricka förrän jag var 25. Sedan dess har jag varit full kanske ett tjugotal gånger. När jag är det blir jag som Bambi. Jag är överallt, hopplös, som en 16-årig unge. Folk märker, har Jonathan Rhys Meyers själv sagt till Independent.

När hans mamma så avled 2007 var det ett stort bakslag för stjärnan. Att hans pappa arresterades i Marocko för att ha sexuellt utnyttjat en minderårig, hjälpte inte. Meyers har till i juni på sig att reda ut sina problem. Då börjar nämligen den nya säsongen av teveserien The Tudors, att spelas in.

The Tudors:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.