Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är snyggaste hunken just nu

Nöje | 29/05/2009 17:50

Rafael Nadals nya rosa ränder i regnet är en fröjd att se.

Tennisettan Rafael Nadal går åter som en storm raka vägen genom Franska Öppna. Nadal som är en av idrottens högst avlönade har av kontraktsskäl tidigare tvingats spela i fula ärmlösa tröjor när han gått ut på gruset. Kanske för att flasha sina muskulösa överarmar som förmodligen är sportens högst värderade.

Men något hade hänt i andra rundan. Klädd i en rosa pikétröja och med håret lätt instruket i ett gult pannband, som matchade det gula svettbandet och racketet, såg han mer rätt ut än någonsin tidigare i sin karriär. Parispubliken suckade djupt när Nadal förberedde sig för serv och lät den gula bollens bana stryka längs sina spända biceps.

Snyggt var det också när han slog ut ryssen Teimuraz Gabashvili utan större svårigheter med siffrorna 6–1, 6–4, 6–2.

Nadals prestation skuggades dock helt av Barcelonas vinst i Champions League i onsdags. Något som Real Madrid-fantasten Nadal bara inte kunde förbise. På sin officiella hemsida skriver Nadal: "Vilket fantastiskt lag. Det närmsta man kommer perfektion."

Samma gäller Nadals nya look. Tvåtusentalets tennis.

Skrivet av: