Onsdag 28 Sep
Stockholm

Beach 2009: Katrin Zytomierska

Följ fyra bloggerskor i fyra veckor inför strandformen 2009.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Beachen 2009 närmar sig med stormsteg. Likaså komplexen om de nu inte redan fanns där. Flebbig mage, gäddhäng och dunderlår. Ja, alla har vi våra skavanker men med träning, bra mat och rätt inställning går det att fixa. Varje vecka i fyra veckor framåt på Nyheter24, kommer fyra kända bloggare att ge sina tips och råd om hur du kommer i form inför beachen 2009. Först ut är succébloggaren Katrin Zytomierska.

Hur kommer du i form inför beachen 2009?

– Jag tränar och äter hälsosamt. Jag försöker att springa sju kilometer varje dag. Det tar 45-50 minuter. Sen äter jag inget socker, inga vita kolhydrater, ingen vit pasta, ingen potatis, inget vetemjöl. De kolhydrater jag äter är fullkorn, bulgur, quinoa, råris, fiberbröd. Jag äter kolhydrater fram till klockan 14 men efter det inga kolhydrater alls. Och så äter jag var tredje timme. Det här gör jag i en månad, säger Katrin Zytomierska till Nyheter24.

Så vad är målet?

– Det är fräscht att shejpa till sig lite ibland. Alla tjejer, och killar också för den delen, bantar ju på olika sätt. Och just på vinterhalvåret är man inte lika motiverad, men ska man gå på stranden är det ju alltid trevligare att vara tränad. Jag kommer aldrig bli superfit men jag föredrar att vara mindre flebbig. Man mår mycket bättre när man kan ha på sig kläder utan att det hänger ut fläsk. Sen finns det många tjejer som har bilringar och är flebbiga och ändå går i tajta kläder men jag tycker inte det är snyggt. Jag vill inte att mitt fläsk ska synas.

Men den eviga frågan är om man ska träna eller banta, vad tycker du?

– Det är ytterst få tjejer som kan äta på ett normalt sätt och vara smala. Det är väldigt, väldigt ovanligt. Tjejer som vill vara smalare än vad deras kropp egentligen vill måste på något sätt göra något för att gå ner. Det handlar ju oftast om några kilon. Om man står som tjej och ska välja på att köra en pulverdiet någon vecka eller träna i en månad så är det otroligt mycket bekvämare och tidseffektivare att ta pulverdieten.

Vad ser man dig i på stranden?

– Jag följer egentligen inte badmodet, jag har en klassisk Missonibikini.

Så vad gäller på beachen i år för killar?

– Jag kan inte tänka mig något äckligare än en mage på en kille. Hellre en anorektisk kille än flebb runt midjan. Trots att jag fyller 32 i år så är jag för ung för att acceptera någon mage eller flebb på en kille.

Hur vältränad är Bingo Rimér då?

– Han ser ju ut som Markus Schenkenberg såg ut under sin topperiod (skratt). Om det låter som att jag tränar och äter hälsosamt så är det inget mot honom. Jag har inte en chans. Han har kondition som en jävla häst.

Man hör ju om många som går upp lite när de går in i ett förhållande eller faller för frestelser som godis och alkohol. Vad är det största hotet mot en schyst strandform tror du?

– Absolut så är det verkligen. Det kan vara allt möjligt och det är det som är så himla bra när man är ihop med en kille som är så hälsosam och medveten. Man slipper allt sådant.

Du ska tipsa våra läsare om hur de kommer i form inför beachen 2009, hur känns det?

– Det känns verkligen jättebra. Mina läsare, som är ganska många, tjatar konstant om att jag ska skriva ut mina träningsformer och scheman och exakt vad jag äter. Jag har inte kunnat göra det i min blogg men nu kan de ju läsa det, avslutar Katrin Zytomierska för Nyheter24.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.