"Jag är Paris pappa"

Nu vill barnens gudfar göra ett faderskapstest.


LONDON. Gudfadern till Michael Jacksons tre barn, Mark Lester, hävdar nu att det sannolikt är han som är biologisk far till popikonens dotter Paris.

Den före detta barnskådepspelaren Lester, som var en av Jacksons närmsta vänner, har berättat att han donerade sperma till en klinik i London kort tid innan stjärnans andra fru, Debbie Rowe, blev gravid med dottern.

– Det har varit en hemlighet så länge. 1996 frågade Michael mig om jag kunde ge honom sperma och jag sa ja. Det var en gåva till honom, inga pengar var inblandade. Det var något jag kände mig hedrad av att få bidra med. Han ville så gärna ha barn, säger Lester.

Den 51-årige skådespelaren är nu villig att genomgå ett faderskapstest. Han anser att de utseendemässiga likheterna mellan Paris och hans 15-åriga dotter Harriet utgör tillräckligt skäl för att gå vidare med saken.

– Jag tror att det finns en stor möjlighet att hon är min dotter. Jag vill ha kontakt med henne, Prince och Blanket oavsett om jag är far till alla eller ingen av dem. Jag tycker att de känns frymt att jag inte får träffa dem nu, säger Lester till News of the World.

Mark Lester berättar om hur han reagerade på dödsbeskedet:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!