Persbrandt tokig i Zlatan

Persbrandt tror på Sverige, och Zlatan, inför lördagens ödesmatch.


Sveriges störste skådespelare Mikael Persbrandt är mitt uppe i inspelningen av Susanne Biers kommande film "Hämnd" i Faaborg i Danmark. Inför ödesmatchen mellan Sverige och Danmark nu på lördag är Persbrandt övertyygad om att Zlatan kommer att rädda Sverige.

Danska Ekstrabladet fick sig en pratstund med Micke Persbrandt.

Vem kommer att vinna matchen på lördag?

– Ha, ha, ha. Detta gör Sverige naturligtvis. Det råder inget tvivel om saken. Sverige har inget motstånd i det danska landslaget. Det blir en väldigt lätt match, säger Persbrandt. Men efter några sekunders paus så ändrar han med glimten i ögat sitt uttalande.

– Nu har jag ju börjat filma här i Danmark. Och jag vill gärna göra fler filmer i Danmark. Så jag skulle säga att båda lagen har 50 procent chans att vinna. Det är lite mer diplomatiskt uttalande, säger Persbrandt till Ekstra Bladet och vrålar av skratt.

Mikael Persbrandt skulle gärna se fotbollsmatchen i Parken nu på lördag. Men familjeplikten kallar och han måste åka hem till sin hustru Sanna Lundell och de tre barnen Olga 8, Igor 3 och bara sex veckor gamla Åke Lo.

Däremot blir en resa till Barcelona snart aktuell för Persbrandt.

– Jag kommer helt klart se lördagens matchen på teve. Jag ser ut som ett litet barn då, säger Persbrandt, som dessutom planerar en liten resa till Barcelona för att hälsa på Zlatan och se El Classico, berättar han för Ekstrabladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!