Tisdag 5 Jul
Stockholm

Så här svälter sig stjärnorna

De har alla pengar i världen. De är ändå undernärda, farligt magra och tar mediciner. Allt för att passa i glittriga blåsor i storlek 32 på röda mattan. Här är några av stjärnornas knasigaste bantningsknep.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De knarkar

I stort sett alla kvinnliga stjärnor som gripits – från Paris Hilton till Nicole Richie, via Lindsay till Britney Spears, har haft den receptbelagda ADHD-medicinen Adderall i sina handväskor. För Hollywoods jetset-flickor har det blivit ett mirakelpiller –med farliga konsekvenser. Även när det tas på rätt sätt, kan Adderall orsaka psykotiska episoder, depression och allvarliga hjärtproblem. Även steroider, kokain och heroin ligger bakom många modellers låga vikt.

De äter bara kokade ägg

Under inspelningen av Cold Mountain gick det rykten om att en berömd skådespelerska enbart åt kokta ägg. Till frukost åt hon ett ägg och till middag två ägg. Det var det hela. Kändistränaren David Kirsch säger till Daily Telegraph:

– Jag hade en klient som gjorde sig redo för Oscarsgalan och allt hon åt var ett mål mat om dagen. Två kokta ägg. Jag fick tjata för att få henne att äta några mandlar, vitamintillskott och en proteinshake.

De fastar

Det enda Paris Hilton beställde när hon förra året skulle äta middag på Nobu i New York var mineralvatten. Under den två timmar långa "middagen" sippade hon endast lite vatten och Red Bull. Hon åt inte en tugga.

De proppar i sig laxermedel

Många skådespelerskor trycker i sig laxermedel i form av "Dieter's Tea", som har en milt laxerande effekt. Vissa modeller och skådisar dricker upp till tio koppar laxerande te per dag.

De äter bara jordnötter

– Jag hade en modell som drack tre till fem Diet Cokes pen dag och åt en stor påse nötter. Om hon blev hungrig, rökte hon. Hon hade stora påsar under ögonen och såg ut som ett vrak. När vi försökte träna, var vi tvungna att avbryta var femte minut. Det var hemskt, säger den personliga tränaren Gelband.

De häller i sig kaffe

Stora solglasögon? Check. Gigantisk kaffemugg från Starbucks? Check. Hollywoodbejbsen regel nummer ett är att hälla i sig kaffe för att dämpa aptiten.

De tränar löjligt mycket

Jo, tro det eller ej, men vissa kändisar tränar faktiskt. Tror ni att de gör det med måtta? Självklart inte. Skådespelerskan Kate Hudson tränade tre timmar om dagen i tre månader för att bli av med sina 10 gravidetskilon hon lagt på sig.

För att förbereda sig som rollen som den sexiga Daisy Duke tränade Jessica Simpson två timmar om dagen, sex dagar i veckan.

– Det är en sångerska och skådespelerska som kör på mitt gym ungefär fem timmar om dagen, även på helgerna. Hon tillbringade sin födelsedag här, sade Amber Kenain på kändisgymmet Crunch Gym i Hollywood, till magasinet Glamour.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.