Snöa in inomhus i vinter

Sällskapspelet som ska ta spelarna med snöstorm för tredje gången.


I tider då klimatfrågan står i centrum för den politiska debatten och polarisens flak inte lyckas bära isbjörnar sätter skaparna bakom succéspelet World of Warcraft sin fokus på kylan. Till Northrend - en plats där det är vinter året om.

World of Warcraft har utökat sin spelarbas till elva miljoner. Man kan undra hur många som får plats i fantasivärlden Azeroth.

Nu vid midnatt är en tid värd att minnas för alla wow-spelare som tänker snöa in inomhus. Då den nya expansionen efter "Burning Crusade" ska bryta sin is.

I Northrend som är platsen där Arthas "Lich King" härjar fritt. Med svärdet Frostmourne i sin hand kan han frysa din själ. Se till att ha en grupp med några helare och en tuff tank om du tänker ge dig på honom. Har du inte redan bokat av skidsemestern så lär "Wrath of the Lich King" få dig trollbunden över jullovet.

Arthas visar ingen nåd:

Björn är såklart guildledare:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.