Söndag 28 Nov
Stockholm

Pitt om hatet och familjen

Brad Pitt talar ut om hatet mot paparazzis och kärleken till familjelivet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I en intervju med Today Show talar Brad Pitt ut om familjelivet, hatet mot paparazzis och ett möjligt framtida giftermål med Angelina Jolie.

Brad Pitt förklarar sin ovilja över att lämna ut detaljer kring sitt privatliv med att han ofta får en känsla av olust efteråt. Han menar att det är svårt att sätta ord på hur mycket familjen betyder för honom och att det är något som han helst håller för sig själv. Men trots det bjuder han på viss insyn:

– Jag kan säga så mycket som att jag verkligen är stolt över min familj. Jag ser på mina söner och döttrar. En är från Vietnam, en är från Kambodja och en är från Etiopien. Sedan har vi de här barnen som föddes i Namibia och i Frankrike. De är bröder och systrar. De bråkar, de skrattar, de stannar uppe sent och ställer till med oreda för sina föräldrar och de gör mig galen. Jag känner mig sannerligen rik när jag är kring dem, säger Brad Pitt.

Under intervjun ger han även utlopp för sitt hat mot paparazzifotografer.

– Jag hatar dem. Jag hatar dessa människor. Jag kan inte förstå att de lever på vad de gör. Vi måste göra skillnad på personer som fotograferar kändisar vid premiärer och andra event och de som klättrar över din vägg i kamouflagedräkt och ropar ditt barns namn när du tar dem till skolan så att de ska titta åt deras håll. Jag har ingen respekt för dem, säger Brad Pitt.

Brad Pitt är en uppenbart stolt far som likt många andra fäder får svårt att låta bli att prata om sina barn när han väl sätter igång. På frågan om det finns en möjlighet att han i framtiden kommer gifta sig med Angelina Jolie svarar han att det gör det ”om det är viktigt för våra barn.”

Se Today Shows intervju med Brad Pitt.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela