Pitt om hatet och familjen

Brad Pitt talar ut om hatet mot paparazzis och kärleken till familjelivet.


I en intervju med Today Show talar Brad Pitt ut om familjelivet, hatet mot paparazzis och ett möjligt framtida giftermål med Angelina Jolie.

Brad Pitt förklarar sin ovilja över att lämna ut detaljer kring sitt privatliv med att han ofta får en känsla av olust efteråt. Han menar att det är svårt att sätta ord på hur mycket familjen betyder för honom och att det är något som han helst håller för sig själv. Men trots det bjuder han på viss insyn:

– Jag kan säga så mycket som att jag verkligen är stolt över min familj. Jag ser på mina söner och döttrar. En är från Vietnam, en är från Kambodja och en är från Etiopien. Sedan har vi de här barnen som föddes i Namibia och i Frankrike. De är bröder och systrar. De bråkar, de skrattar, de stannar uppe sent och ställer till med oreda för sina föräldrar och de gör mig galen. Jag känner mig sannerligen rik när jag är kring dem, säger Brad Pitt.

Under intervjun ger han även utlopp för sitt hat mot paparazzifotografer.

– Jag hatar dem. Jag hatar dessa människor. Jag kan inte förstå att de lever på vad de gör. Vi måste göra skillnad på personer som fotograferar kändisar vid premiärer och andra event och de som klättrar över din vägg i kamouflagedräkt och ropar ditt barns namn när du tar dem till skolan så att de ska titta åt deras håll. Jag har ingen respekt för dem, säger Brad Pitt.

Brad Pitt är en uppenbart stolt far som likt många andra fäder får svårt att låta bli att prata om sina barn när han väl sätter igång. På frågan om det finns en möjlighet att han i framtiden kommer gifta sig med Angelina Jolie svarar han att det gör det ”om det är viktigt för våra barn.”

Se Today Shows intervju med Brad Pitt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?