Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aniston får dejtingråd efter påhopp

Nöje | 26/11/2008 07:35

Hennes konflikt med Angelina Jolie visas upp som skräckexempel.

Jennifer Aniston blir uppläxad. Efter att ha smutskastat ärkerivalen Angelina Jolie får hon nu flera dejtingråd för att kunna rädda sig själv. Det är Sherrie Schneider, författaren bakom dejtingmanualen The Rules, som kritiserar Aniston för hennes tidigare bravader.

Schneider varnar Aniston i boken för att stjärnskådespelerskan tidigare talat så öppet om hennes uppbrott med John Mayer. Hon skulle också ha hållit tyst om exmaken Brad Pitts relation med Angelina Jolie.

– Att göra slut är aldrig lätt men det behöver inte vara förnedrande. Nämn aldrig Brads eller John Mayers namn offentligt. Och säg definitivt inget illa om John som när du sa att han saknade känslighet, säger Schneider, enligt FemaleFirst.

Tipset till Aniston från Schneider är att i fortsättningen inte smutskasta Jolie oavsett vad hon har gjort för att i stället ignorera och gå vidare.

Skrivet av: