Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jolie är ett nervvrak

Nöje | 27/11/2008 16:09

Angelina är fortfarande ett nervvrak efter sin mors bortgång förra året.

Den 33-åriga skådespelerskan, vars mor gick bort i januari 2007, är fortfarande uppriven över hennes död. Enligt uppgifter har Jolie inte vant sig vid tanken på ett liv utan sin mamma och är rädd att hon aldrig ska stå någon så nära igen.

– Hon måste hålla ihop för hennes barns skull, men hon är bara mänsklig och bryter samman då och då. Hon är fortfarande en enda röra och tror inte att någon förstår henne som som hennes mamma gjorde. De hade väldigt starka band och hon känner att hon aldrig kommer stå så nära någon igen, säger en källa enligt Female First.

Angelina förlitar sig på maken Brad Pitt och barnen för att klara sig ur sin svacka.

– Brad har varit hennes klippa och han kommer alltid att vara där för henne. Utan hans kärlek skulle hon gå under, tillägger källan.

Tidigare denna månad bröt Angelina ihop under en intervju när hennes mamma kom på tal. Skådespelerskan kunde inte hålla tillbaka tårarna och såg mycket obekväm ut under intervjun.

Skrivet av: