Kelly Clarkson är tydigen inte gay

Clarkson avfärdar gayrykten för att hon inte vill dejta sig själv.


"Lesbiska brukar fråga mig hela tiden om jag är lesbisk." berättar Clarkson och fortsätter "Jag är glad att det funkar för dom, och jag önskar ofta jag gillade kvinnor, men jag gillar killar." säger hon till PopEater.com.

Clarkson berättar vidare och säger att hon aldrig skulle kunna vara lesbisk för att: "Jag skulle aldrig vilja träffa någon som mig. Jag är galen och behöver en stabil, tyst man." Det låter som Clarkson söker en svensk man, om man ska tror på fördomarna om den svenska mannen.

Kelly Clarkson vill dock poängtera att hon inte har något emot homosexuella.

"Jag bryr mig inte om du är svart, vit, gul, hetero, galen, eller vadsomhelst" säger sångarskan. "Så länge du är cool och gillar musik, och du går ut för att ha kul så bryr jag mig inte."

Medan hon förbereder sig inför släppet av hennes fjärde album som kommer ut i USA den tionde mars, så säger hon att hon försöker fokusera på hennes karriär, och inte på dejting. Hon berättar också att hon inte tycker det är konstigt att hon aldrig har varit kär heller.

– Jag är 26 år gammal och jag har hellre kvalitet än kvantitet, säger sångerskan Kelly Clarkson till Us Magazine.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Hur hetero är du?
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.