Stockholm

Kändisar är ärliga på Twitter

Twitter ger en inblick i kändisarnas vardag


Läs mer

Coldplay släpper turnedatum, Snoop Dogg vill att fler ska följa honom och Erykah Badu föder barn. Allt detta sker på kändisarnas Twitter, lång tid innan pressrealeser.

Precis som dina vänner på Facebook och Twitter uppdaterar sin status i tid och otid, med ointressanta saker som "Lisa tvättar", så gör kändisarna samma sak, fast lite mer intressant, men i andra fall inte.

Barack Obama twittrar från Vita Huset och Coldplay pratar om deras återkomst till studion. Britney Spears använder Twitter för att önska Gott Nytt År till sina fans. MC Hammer, en av de flitigaste kändistwittrarna som uppadaterar sin status hela tiden, uppger att han har varit vaken hela natten för att läsa Vanity Fair, säger MTV News.

Det finns dock vissa problem med Twitter. Flera falska konton har skapats, som en person som hävdade att han var Kanye West. Britney Spears Twitterkonto blev sexhackat. Detta är dock inget nytt, då samma sak hände med Facebook- och MySpaceprofiler. Twitter är på gott och ont, och än så länge fyller traditionell media sin funktion.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.