Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ger Marie igen?

Nöje | 12/02/2009 08:08

Zelmerlöv uppträdde för sessan i stället för att stöjda Serneholt.

I Melodifestivalens första deltävling deltog Marie Serneholt, utan stöd från Måns Zelmerlöv. I stället för att vara på plats i Göteborg uppträdde han på en möhippa, bland annat för beundraren prinsessan Madeleine. Hennes väninna, miljardärsdottern Katarina Lundberg, ska gifta sig och höll en tre dagar lång möhippa under helgen, med ett hemligt framträdande av Måns Zelmerlöv som höjdpunkt.

- Ja, jag var där. Men det var privat och jag vill inte prata om det, säger Måns Zelmerlöw via sin presskontakt Helene Wigren, till Expressen.

Hela söndagen mastrade sedan Zelmerlöw sitt nya album, annars skulle han så klart varit vid sin flickväns sida, fortsätter Helene Wigren.

I helgens tävling som hålls i Skellefteå, är det Zelmerlövs tur att uppträda. Med låten Hope & glory hoppas schlagerveteranen och prinsessfavoriten att göra det som flickvännen inte gjorde; gå vidare till finalen. Frågan är bara; kommer Marie Serneholt ge igen och stanna kvar hemma?

Skrivet av: