Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hiv kan stoppa Andreas Lundstedt

- 13/03/2009, 11:27 -

Vid en seger kan Alcazar stoppas från inresa till Ryssland.

Om Alcazar kammar hem den efterlängtade segern i morgondagens final i Globen kommer Andreas Lundstedt behöva söka om specialtillstånd för att kunna ta sig in i Ryssland.

– Det finns en ansökan inlämnad, vi tänker inte missa Moskva, säger Andreas Lundstedt, till Expressen.

Förra året fick Alcazars USA-lansering avbrytas till följd av att Andreas Lundstedt inte fick tillstånd att resa in i landet på grund av sin smitta. Ett något märkligt agerande av de amerikanska myndigheterna kan man tycka. Men skulle Alcazar vinna ser det trots allt ljust ut för Lundstadt.

– Normalt har vi hårda bestämmelser kring detta. Men jag vet inte om ansökan hunnit gå igenom än. Men den kom in för ett tag sedan, säger pressattachén Anatolij Kargopolov, till Expressen.

Andreas Lundstedt väljer att inte spekulera i vad som kan komma att hände efter Globen utan lägger allt fokus på tävlingen.

– Det finns så mycket knasiga lagar i hela världen. Jag varken orkar eller vill fördjupa mig i det. Det får andra människor hålla koll på åt oss. Vi koncentrerar oss på tävlingen, säger Andreas Lundstedt till Expressen.

Alcazar - Stay the Night:

Skrivet av: