Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är 10 tecken på att du dricker för mycket

Nöje | 16/03/2014 11:48

Panik, baksmälla och tomt konto. Ja, många känner nog igen sig när det kommer till de tecken som pekar på "ett lite för hårt festande". Vi har listat några.

1. "Www.nordea.se"

Det blir ALLTID för dyrt för dig. Det spelar ingen roll om du ska ut och ta en AW med polarna eller köra en "all in kväll". Dagen efter har du alltid samma jävla ångest över att gå in på internetbanken och se alla rundor du betalat. 370:- ....... 450:-...... 278:-..... *blundar och stänger igen datorn*.


Bildkälla.

2. Containerkvällarna

Folk går ut, minglar, tar ett glas vin och småpratar om sina jobb, liv och respektive. Annat är det med dig som ALLTID lyckas flänga runt överallt och ingenstans – för att sedan vakna upp med rumpan bar i en container på södra sidan stan.


Bildkälla.

3. "Nu är det nog dags för dig att gå hem"

Att bli utslängd/nekad i dörren har kommit att bli en vana. Varje gång skyller du på att vakterna är ex-mobbade svin som inte kan glädjas med hur framgångsrik och snygg du är. Sanningen är den att du slöddrar, kisar, kallar vakten för "sånna som han" och ser lite ut som en orch.


Bildkälla.

4. "Vad sa du att du hette nu igen?"

Du kommer aldrig ihåg några namn. Någonsin. Att adda någon på facebook dagen efter kan liknas vid att lösa ett utav de 23 Hilbertproblemen på bakfyllan.


Bildkälla.

5. Det pinsamma partytricket

Du har en speciell rutin du gör varje gång du nått en viss typ av promille. Det kan exempelvis vara att ta av dig byxorna, låta folk ta dig på privata delar, börjar gråta, eller kissar offentligt.


Bildkälla.

6. Lyckoruset av att vakna upp hemma

Känslan som folk får av att se sin förstfödde – samma känsla får du av att inse att du vaknat upp hemma i din egen säng – ensam.


Bildkälla.

7. Bakisdagen

Dagen efter spenderas med att – ligga som en grönsak. När folk hittar på saker, går på stan och åker på IKEA förstår du inte vad de pratar om. Du själv spyr av att blinka, ber folk sänka rösten trots att de talar i normal ton och tycker att det är en polarexpedition att ta sig till toaletten.


Bildkälla.

8. "Löööght, jag thar den"

Det blir en tvångstanke att bjuda. Kommer någon nära baren får de en armbåge i ansiktet. Du har kul om dina vänner har kul. Om dina vänner har kul har din plånbok....inte så kul. Ska det drickas en hel kväll – kör varannan runda.


Bildkälla.

9. "VART... oh, phu"

Har du någon ägodel av extremt värde så vaknar du alltid upp med en panikkänsla, kollar efter så att den prylen finns kvar – för att sedan pusta ut och lägga dig själv till rätta.


Bildkälla.

10. Minnesluckorna

När dina vänner skrockar "Höhö vet du vad du gjorde igår?" knäpper du händerna och hoppas på att det inte innebär bildmaterial från punkt nummer 3.


Bildkälla.