1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Nu avslöjar Paow sin bröstplan: "Det tänker jag göra med mina pattar"

Efter bröstförstoringen har nu Paulina "Paow" Danielsson en helt ny plan för sina bröst.


Det var i början av förra året som storbloggerskan Paulina "Paow" Danielsson bestämde sig för att operera sina bröst. Paow opererade in 450 cc under bröstmuskeln och strax efter gjorde hon revansch i 2014 upplaga av Paradise Hotel där hon slutade som vinnare.

– Jag har inte packat med känslorna till Mexiko den här gången, jag är lite tuffare, lite hårdare och har nya tuttar, sa hon.

Men i dag är inte Paulina riktigt lika nöjd med sitt bröstval utan planerar nu att förminska sina juveler.

"Det var en impulsgrej"

Bloggerskan har tidigare berättat att ingreppet var någonting utav en impulsgrej och att det därför "råkade bli lite för mycket". Hon planerade in en förminskning men när datumet operationen skulle ske befann hon sig i USA, vilket gjorde att hon missade operationen.

– Jag missade min operation, men har bett om ursäkt till kliniken och planerar nu att göra en ny. Så jag ska på konsultation nästa vecka. Där kommer jag att förminska och lägga in mindre silikoninlägg, kanske runt 200 g berättar hon för Nyheter24.

Men ok, planen om förminskning ligger kvar?

– Nu är jag så jävla less på dessa tuttar, jag klämmer in dem i kläderna, man ser större ut och ja, jag är allmänt less på dem. Sen är det ju rätt ute med kalasstora pattar nu, eller hur?, säger hon och fortsätter:

– Jag såg en tjej ute på krogen, och hon hade gigantiska bröst. Jag tyckte det såg så jävla vulgo ut men sen insåg jag att, sådär ser ju jag också ut.

"Någon som vill byta?"

Under fredagseftermiddagen skrev Paulina ut en skämtsam status på sin Facebook där hon vädjar till sina följare om att få byta bröst.

– Någon som vill byta ett par små tuttar mot två feta pattar? H-kupa bytes gärna till en b. Hojta till i PM eller här under, skriver hon.

Hur kommer de sig att du lägger in silikon igen?

– Egentligen vill jag ta bort dem helt. Jag kanske lägger in lite men inte alls lika stora. Det är snyggare, det ser så vulgo ut. Vissa passar i stora bröst men jag känner inte att jag bär upp det. Som sagt så blir det konsultation nästa vecka, sen auktionerar jag ut dem.

Har du några tips till tjejer där ute som är sugna på att operera större bröst?

– Tänk: "Är detta verkligen snyggt?". Visst om du gör så det ser proportionerligt ut, men gör ett par schysta pattar och inte vattenmeloner – det är ute.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!