Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kardashian systrarna och nu – se deras sjuka förändringar

- 19/09/2019, 21:32 -

Kardashian systrarna tog världen med storm för sisådär tio år sen. Sedan sedan dess har allt gått i en väldans fart och en hel del har hänt i tjejernas liv. Och med deras utseenden.

År 2007 gjorde Kardashian-systrarna storslagen entré när tv-serien "Keeping up with the Kardashians" hade premiär (även om Kim Kardashian var känd sedan tidigare av andra anledningar...). 

På dessa år har systarna gift sig och skiljt sig, skaffat barn, företag och flera dyra fastigheter. Och visst har det också pratats om en och annan skönhetsoperation? Systarna har i alla fall förändrats en hel del. Låt oss resa tillbaka i tiden tio år:

Kim Kardashian 

Kim Kardashian
Bildkälla: Chris Pizzelo/AP, Instagram/kimkardashian

År 2009 såg Kims liv inte riktigt ut som det gör idag. Istället för Kanye West dejtade hon NFL-spelare Reggie Bush och hennes fyra barn North, Saint, Chicago och Psalm var inte ens påtänka än. Stilmässigt var det stort hår och färgglada läppar som gällde. Vilket år!

Kim Kardashian
Bildkälla: Alaric Lambert/AP, Instagram/kimkardashian, Peter Kramer/AP

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian
Bildkälla: Evan Agostini/AP, Instagram/KhloeKardashian

Lillasystern Khloé Kardashian har även hon förändrats en hel del, även om det också finns likheter i hennes livssituation nu och för tio år sedan. Då var hon nygift med basketspelar Lamar Odom som senare skulle visa sig varit notoriskt otrogen mot henne. Alltså inte helt olikt de skandaler som i år har uppdagats om exet Tristan Thompson

Samtidigt har mycket förändrats, inte minst då hon nu har dottern True Thompson.

Khloé Kardashian
Bildkälla: Chris Pizzello/AP, Instagram/khloekardashian, Peter Kramer/AP

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian
Bildkälla: Dan Steinberg/AP, Instagram/kourtney kardashian

Låt oss avsluta med den äldsta systern Kourtney Kardashian. För tio år sedan hade hon precis tagit tillbaka Scott Disick efter en kortare tids uppbrott. Något som slutade med att hon snabbt blev gravid med parets första barn Mason Dash Disick. Därefter kom syskonen Penelope Scotland Disick och Reign Aston Disick innan paret gjorde slut igen 2015 (och 2017).

Kourtney Kardashian
Bildkälla: Matt Sayles/AP, Instagram/kourtneykardashian
Läs även: Kändisarna nu och då – bilderna som chockar
Tycker du systarna har förändrats mycket?