Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso i storbråk med Pernilla Wahlgren: "Värsta någonsin"

- 31/08/2020, 14:41 -

Bianca Ingrosso berättar varför det har varit "stel stämning" mellan henne och mamma Pernilla Wahlgren på senaste tiden.

Bianca Ingrosso, 25 har haft ett mycket framgångsrikt år. Den unge entreprenören blev i år ekonomiskt oberoende efter en mångmiljonvinst i sminkföretaget CAIA.

I torsdags när Kristallengalan sändes var familjens realityprogram "Wahlgrens Värld" nominerat i flera kategorier för fjärde året i rad. 

Programmet hade chansen att vinna i kategorin "Årets Realityprogram". Bianca och Pernilla var även några av de som tävlade om priset för "Årets TV-personlighet".

I Biancas senaste vlogg får vi följa med henne på årets Kristallengala. 

Det blev dessvärre inga priser för familjen Wahlgren/Ingrosso i år. Men de hängde inte läpp för det! Teamet avslutade kvällen på Sturehof där de "lyxade till det" med skaldjurstallrik och champagne. 

Bianca Ingrosso på Kristallengalan 2020.
Bianca appoderar åt några av kvällens vinnare. Bildkälla: Jessica Gow/TT.

– Det är stort att vi är nominerade för fjärde gången, enas Bianca och teamet om i vloggen. 

"Stelt mellan mig och mamma" 

Det är när Bianca vinkat av mamma Pernilla som hon berättar om hur det står till mellan dom. 

– Det har varit lite stel stämning mellan mig och mamma just för att i måndags, när vi spelade in ‘Wahlgrens Värld’ hemma hos mig, så hade vi typ vårt största bråk någonsin 'on cam', säger hon.

Bianca och Pernilla i taxi.
Bianca och Pernilla i taxin påväg hem från Kristallengalan. Bildkälla: Youtube

Bianca berättar att bråket som innefattade tårar varade i två timmar och att både hon och Pernilla var arga och besvikna på varandra. Men hon understryker att allt är bra nu. 

Hon avslutar videon med att gratulera årets Kristallenvinnare.