Bianca och Pernilla på Kristallengalan 2019.
Bianca och Pernilla på Kristallengalan 2019. - Foto: Stella Pictures / SiggeK

Bianca Ingrosso i storbråk med Pernilla Wahlgren: "Värsta någonsin"

Bianca Ingrosso berättar varför det har varit "stel stämning" mellan henne och mamma Pernilla Wahlgren på senaste tiden.


Bianca Ingrosso, 25 har haft ett mycket framgångsrikt år. Den unge entreprenören blev i år ekonomiskt oberoende efter en mångmiljonvinst i sminkföretaget CAIA.

I torsdags när Kristallengalan sändes var familjens realityprogram "Wahlgrens Värld" nominerat i flera kategorier för fjärde året i rad. 

Programmet hade chansen att vinna i kategorin "Årets Realityprogram". Bianca och Pernilla var även några av de som tävlade om priset för "Årets TV-personlighet".

I Biancas senaste vlogg får vi följa med henne på årets Kristallengala. 

Det blev dessvärre inga priser för familjen Wahlgren/Ingrosso i år. Men de hängde inte läpp för det! Teamet avslutade kvällen på Sturehof där de "lyxade till det" med skaldjurstallrik och champagne. 

Bianca appoderar åt några av kvällens vinnare. Bildkälla: Jessica Gow/TT.

– Det är stort att vi är nominerade för fjärde gången, enas Bianca och teamet om i vloggen. 

"Stelt mellan mig och mamma" 

Det är när Bianca vinkat av mamma Pernilla som hon berättar om hur det står till mellan dom. 

– Det har varit lite stel stämning mellan mig och mamma just för att i måndags, när vi spelade in ‘Wahlgrens Värld’ hemma hos mig, så hade vi typ vårt största bråk någonsin 'on cam', säger hon.

Bianca och Pernilla i taxin påväg hem från Kristallengalan. Bildkälla: Youtube

Bianca berättar att bråket som innefattade tårar varade i två timmar och att både hon och Pernilla var arga och besvikna på varandra. Men hon understryker att allt är bra nu. 

Hon avslutar videon med att gratulera årets Kristallenvinnare. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.