Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efron i piratfilm

- 22/10/2008, 06:42 -

Musikalstjärnan har fått en roll i den fjärde Pirates of the Caribbean-filmen.

Flickfavoriten Zac Efron kommer att medverka i nästa Pirates of the Caribbean-film. Efron får cirka 75 miljoner kronor för sin insats, vilket är mer än dubbelt så mycket som han fick för High School Musical 3.

Nu får han spela med storstjärnor som Johnny Depp och Keira Knightley. Frågan är om Efron kommer tas på allvar av de erfarna skådespelarna, med tanke på att han bara gjort musikalfilmer för tolvåriga flickor.

Zac valdes för ungefär ett år sedan, när Depp fortfarande inte bestämt sig om han skulle vara med i den nästa piratfilmen.

Enligt rykten ska Efron ha valts som Johnny Depps efterträdare. Som tur var insåg Disney hur mycket de skulle förlora på att inte ha Depp med i filmen. Lyckligtvis hade de tillräckligt mycket pengar för att väcka skådespelarens intresse igen.

– Man insåg att man inte kunde göra en fjärde film utan Johnny. De var tvungna att erbjuda honom en smärre förmögenhet för att vara med, säger en källa enligt The Sun.

Snyggingen Depp ska enligt uppgifter få otroliga 400 miljoner kronor för att medverka i den fjärde filmen.

Titta på bloopers från första filmen.

Kommer Zac passa in i piratfilmen? Tveksamt. Titta bara nedan.

Skrivet av: