Efron i piratfilm

Musikalstjärnan har fått en roll i den fjärde Pirates of the Caribbean-filmen.


Flickfavoriten Zac Efron kommer att medverka i nästa Pirates of the Caribbean-film. Efron får cirka 75 miljoner kronor för sin insats, vilket är mer än dubbelt så mycket som han fick för High School Musical 3.

Nu får han spela med storstjärnor som Johnny Depp och Keira Knightley. Frågan är om Efron kommer tas på allvar av de erfarna skådespelarna, med tanke på att han bara gjort musikalfilmer för tolvåriga flickor.

Zac valdes för ungefär ett år sedan, när Depp fortfarande inte bestämt sig om han skulle vara med i den nästa piratfilmen.

Enligt rykten ska Efron ha valts som Johnny Depps efterträdare. Som tur var insåg Disney hur mycket de skulle förlora på att inte ha Depp med i filmen. Lyckligtvis hade de tillräckligt mycket pengar för att väcka skådespelarens intresse igen.

– Man insåg att man inte kunde göra en fjärde film utan Johnny. De var tvungna att erbjuda honom en smärre förmögenhet för att vara med, säger en källa enligt The Sun.

Snyggingen Depp ska enligt uppgifter få otroliga 400 miljoner kronor för att medverka i den fjärde filmen.

Titta på bloopers från första filmen.

Kommer Zac passa in i piratfilmen? Tveksamt. Titta bara nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.