Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zac Efron trakasserad av gubbe

- 12/10/2008, 10:47 -

En helt oprovocerad attack chockade flickidolen Zac Efron.

Det är inte ofta Disneystjärnan Zac Efron får känna på baksidan av kändisskapet. Oftast förföljs han av ett stort gäng tonårstjejer. Men häromdagen blev Efron minst sagt skärrad av en oprovocerad attack - från en gubbe. Efter ett reklamevent. Tillsammans med flickvännen Vanessa Hudgens. Mitt i beundrartumultet och med paparazziblixtarna i ansiktet. Plötsligt började en man skrika och peka på stjärnan. Den till synes välklädde mannen såg ut att vara kring 50 år. Alltså långt utanför Zac Efrons vanliga fangrupp.

– Någon snubbe stod vid dörren där Zac och Vanessa gick ut... han bara sträckte sig och tog tag i sidan av Zacs huvud. Helt oprovocerat. Det hela blev något av en enda stor röra, säger till vittne enligt Daily Mail .

Trakasserierna fortsatte. Mannen skrek alla möjliga saker till tonårsstjärnan. Till slut fick vakterna nog och tog tag i honom och förde bort honom. Till stor lättnad för en skärrad Zac Efron.

Skrivet av: