Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zac Efron kan inte dansa

- 12/10/2008, 16:24 -

Han är den största musikalstjärnma just nu. Men han snubblar mer än han steppar.

I ett högst oväntat uttalande erkänner Zac Efron att han saknar rytmen i blodet. Det var tungt under inspelningen av High School Musical, som nyligen fått en tredje uppföljare.

– Jag är verkligen inte någon dansare. Jag växte upp som en idrottare och var inte tränad att röra min kropp på rätt sätt för dans. Jag är den sista att få till rätt rörelser, säger Zac till Female First.

– Under repetioner säger det alltid "en tagning till för Zac".

High School-franchiset innehåller även mycket basketscener. Zac som spelar lagkaptenen för basketlaget fick nöta korg länge.

– Jag spelade när jag gick i skolan. Mins speciellt en match i sexan. Då gav jag iväg bollen till andra laget som gjorde poäng. Det är roligare nu då vi alltid vinner i manus, säger Zac till Female First.

Att Zac inte kan röra sina fötter är intressant då han är kontrakterad till den kommande remaken av dansfilmen Footloose där Kevin Bacon dansade i rökiga miljöer. Hur ska det gå för Zac?

Ett youtube-klipp med Footloose Vs Zac Efron

Skrivet av: